Timpul.md

Actualitate 2 Decembrie 2016 | 13:44

Conducerea poliţiei Strășeni, responsabilă de documentarea omorul unei minore, a fost suspendată din funcţie

Inspectoratul General al Poliţiei anunţă că a fost iniţiată o anchetă de serviciu în legătură cu învinuirile aduse poliţiştilor din Străşeni în cazul omorului fetei de 14 ani. De asemenea, a fost dispusă suspendarea din funcţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Străşeni, şefului Secţiei ordine publică, şefului Serviciului poliţiei criminale şi ofiţerului de sector din cadrul IP Străşeni, responsabili de documentarea cazului dat.

Într-un comunicat de presă, IGP menţionează că în cadrul anchetei urmează să se stabilească dacă poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Străşeni şi-au îndeplinit obligaţiunile de serviciu prompt şi imediat.

O adolescentă de 14 ani a fost găsită fără suflare miercuri, 30 noiembrie, într-o construcţie nefinisată din oraşul Străşeni. Mama fetei le-a spus oamenilor legii că minora nu s-a mai întors acasă de vineri. În prezent doi dintre suspecţi se află în arest. Un alt suspect identificat încă nu a fost reţinut, iar cel de-al patrulea nu poate fi cercetat penal pe motiv că are doar 13 ani.

Timpul.md


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus