Timpul.md

Ultima oră 29 Iunie 2015 | 12:20

Dorin Chirtoacă despre PRIORITĂȚILE celui de al treilea mandat

Obiectivele mele pentru următorii patru ani de mandat țin de îmbunătățirea calității vieții în orașul Chișinău, a declarat Dorin Chirtoacă într-un interviu în exclusivitate pentru Radio Chișinău.

El a subliniat că va continua proiectul de asamblare a troleibuzelor și înnoirea completă a parcului de autobuze, așa încât în 2019 în Chișinău să funcționeze la standarde europene și să fie dotat cu autobuze complet noi.

Dorin Chirtoacă a mai spus că va continua reabilitarea drumurilor din capitală. ”Avem acum șantierul pe strada Vasile Alecsandri, Ștefan cel Mare, Bulevardul Negruzzi, Alexandru cel Bun, strada Tighina. Aceste șase străzi și bulevarde din Chișinău vor fi mai bune decât Alecu Russo, la standarde europene cu piste pentru bicicliști, cu trotuare, cu locuri de parcare”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Modernizarea apeductului și a sistemului de canalizare este o altă prioritatea a primarului reales. Dorin Chirtoacă își mai propune să izoleze termic clădirile din Chișinău, să îmbunătățească modul de gestionare a deșeurilor și să modernizeze suburbiile Capitalei.

Sursa: radiochisinau.md
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus