Actualitate

Horoscop PRIMĂVARA 2020: Va înflori zodia ta în primăvara unui an special?

Horoscop primavara 2020 BERBEC
Primavara 2020 va debuta pentru tine sub forma unui start cu oarecari capcane dar de indata ce iti dai seama ce resurse ai ca sa treci prin vremuri provocatoare, totul devine brusc dulce si pozitiv. Trebuie sa ai rabdare, Berbecule, in special in luna martie pentru ca Mercur retrograd poate devia cursul unor evenimente si sa iti arunce viata obisnuita intr-un haos dar care va fi pana la urma constructiv. Cheia de a trece prin tot ce iti pregateste Universul in aceasta primavara este sa iei lucrurile cu zambetul pe buze si sa indraznesti sa fii curajos. Aprilie se anunta a fi o luna norocoasa pentru tine.

Horoscop primavara 2020 TAUR
Primavara 2020 va fi marcata de o neobosita determinare pentru schimbare, Taurule.Acasa, in relatia de cuplu si la munca, personalitatea Taurului va decide sa preia controlul si sa ia decizii importante. Daca esti nefericit cu felul in care merg lucrurile, aceasta primavara iti ofera perioada cea mai importanta de a schimba totul si a lucra puternic spre scopurile tale. Nu uita sa iti dedici timp doar pentru tine in acest sezon si sa te asiguri ca iti intretii o stare de fericire, energie te va ajuta sa obtii ceea ce vrei.

Horoscop primavara 2020 GEMENI
Unele provocari financiare te pot testa in acest sezon dar nu le lasa sa te stopeze din calea ta. Ele apar pentru a-ti redefini relatia cu banii si a pune prioritati corecte in finantele tale spre un viitor prosper. Personalitatea unui Geaman are puteri uluitoare de adaptabilitate si va gasi intotdeauna solutii la orice situatie de viata ar avea de infruntat si depasit. Incepand cu luna mai, astrele au lucruri minunate pentru zodia ta care te vor face sa zambesti, garantat. Fericirea va marca cu siguranta primavara ta 2020.

Horoscop primavara 2020 RAC
Draga Rac, tu vei sti ce vrei si nu vei ezita catusi de putin in a-ti face vocea auzita. Fie ca este vorba de iubire, de familie sau de munca, nu vei pierde timpul si nu va exista vreo problema pe care sa nu o rezolvi. Ai obosit sa astepti ca lucrurile sa se schimbe de la sine si, in sfarsit, ai de gand sa iti iei destinul in propriile maini, actionand pentru implinirea viselor. Primavara 2020 se anunta a fi una plina pentru Raci, dar sa ai incredere, iti va placea la nebunie agitatia si entuziasmul.

Horoscop primavara 2020 LEU
Primavara 2020 va fi o sacosa plina cu produse mixte pentru personalitatea Leului, avand tot felul de experiente si senzatii precum calatoria intr-un montagne russe. Pot aparea frustrari in relatiile profesionale dar tu stii sa tii capul sus si sa transformi o asemenea emotie intr-o oportunitate de a-ti da seama ce iti doresti, de fapt, mai mult. Sigur ca e indicat sa ai grija la atitudinea ta ; unii oameni te pot gasi prea impunator ; deci schimba-ti, mai bine zis adapteaza-ti, tacticile pentru a obtine rezultate mai bune, in functie de interlocutor.

Horoscop primavara 2020 FECIOARA
Schimbarea este pe rol pentru tine in aceasta primavara, Fecioara, dar nu te teme, totul se anunta a fi foarte pozitiv ! Primavara 2020 va fi ca o noua retrezire pentru tine iar noua energie ce te va gasi sau pe care tu o vei gasi arata chiar impresionant. Vei fi eficient, stralucitor, dinamic si creativ, ceea ce inseamna ca vei avea exact ce ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele, atat in viata personala cat si profesionala. Ai incredere in tine, Fecioara. Doar ai grija sa fii cu ochii mai fermi pe finantele tale in luna martie !

Horoscop primavara 2020 BALANTA
Primavara 2020 creaza cadrul si perioada de timp benefica pentru tine, Balanta, cat timp decizi sa preiei tu controlul destinului tau. Daca vrei ceva, atunci sa siti ca aceasta primavara este cel mai bun moment sa faci sa se intample. Deci, daca intentionezi sa lansezi o noua afacere, sa creezi un nou inceput intr-o zona de viata, tot inainte ! Astrele sunt de partea ta. Cu cat esti mai ambitios, cu atat vei avea mai mult succes atat in iubire cat si financiar. Secretul succesului in acest sezon este sa nu lasi indoielile sa te tina pe loc sau traga in spate.

Horoscop primavara 2020 SCORPION
Primavara 2020 va fi un sezon pozitiv pentru tine, Scorpionule, chiar daca probabil vei intalni unele provocari in planul relatiilor. Tu esti o persoana foarte disciplinata si vei decide destul de des sa urmezi strict regulile ca sa obtii strict anumite rezultate. Insa nu toata lumea este asa si e firesc sa nu fim la fel. Cheia este sa fii flexibil si adaptabil fiecarei relatii in parte care este unica in felul ei. Daca te simti la un moment dat blocat intr-o situatie, Marte si Saturn te vor ghida sa iesi din ea si iti vor inlesni calea spre succes. Intuitia ta iti este un excelent ghid, deci asigura-te ca asculti ce simti adanc in stomacul tau.

Horoscop primavara 2020 SAGETATOR
Draga Sagetatorule, primavara ta 2020 se anunta a fi una foarte speciala, iar secretul succesului tau este sa nu lasi lucrurile sa iasa de pe fagasul pe care deja functioneaza. Primavara iti va aduce multa iubire pasionala si impliniri direct proportionale cu munca depusa dar mai ales cu entuziasmul pus in munca ta. Te vei bucura de un nivel de energie impresionanta si nu vei avea nicio dificultate sa implici oameni in ideile tale si in punerea lor in practica, ceea ce e o miscare inteligenta si eficienta din partea ta. Personalitatea ta puternica te va traversa sezonul spre succes, deci tinteste sus.

Horoscop primavara 2020 CAPRICORN
Este timpul sa zambesti, Capricornule, pentru ca esti una din zodiile cele mai norocoase din aceasta primavara 2020. Astrele te vor rasfata cu adevarat in toate domeniile vietii tale, macar de ai vedea si ai profita. In aprilie, Marte si Saturn iti vor da portia aceea suplimentara de energie de care ai nevoie ca sa progresezi in proiectele tale. Luna mai iti va aduce evolutie in finantele tale, deci tine cont de aceasta perioada prospera si trateaza-ti familia cu rasfat ce poate fi cumparat cu bani. Poate aparea o oferta interesanta pentru tine, deci fii pe faza si fa din ea tot ce poate fi mai bun.

Horoscop primavara 2020 VARSATOR
Draga Varsatorule, primavara 2020 este mixta pentru tine intrucat alterneaza vesti bune si succes cu varii neintelegeri. Dar ce ar fi viata sa fie totul perfect si sa nu ai de ce sa te straduiesti sa fii mai bun ? Pe plan financiar se anunta vesti pozitive si realizari in aceste luna. Insa pot fi si unele zbateri si neintelegeri care pot duce la discutii in relatii. Din fericire pentru tine, te poti baza pe sustinerea partenerului tau. Tine minte acest sfat : impartaseste-ti problemele cu oamenii cei mai apropiati din jurul tau si vei vedea ca le vei privi cu mult mai mare claritate, automat aparand si solutii date tot de propria-ti intuitie. Insa verbalizarea face sa se ridice presiunea si sa iasa soarele.

Horoscop primavara 2020 PESTI
Primavara 2020 se anunta a fi una chiar prospera pentru tine, Pesti, chiar daca luna mai poate aduce cu sine si un oarecare stres. Norocul straluceste puternic in viata ta sentimentala dar si profesionala. Foloseste aceste luni cu intelepciune si focuseaza-te pe lansarea unor noi proiecte profesionale dar si de familie. Intuitia ta cuplata cu creativitatea sunt chiar impresionante si oamenii te vor observa cu siguranta din ce in ce mai mult. Cele mai mari provocari vor fi sa crezi in tine si sa ai curajul de a lua decizii. 

sfatulparintilor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *