Timpul.md

Horoscop 18 Mai 2021 | 05:57

Horoscopul VERII 2021. Astrologii vin cu vești bune

Berbec Vei avea parte de o vară agitată, dar doar din punct de vedere sentimental. Căsniciile au mari șanse să se destrame din cauza infidelității a unuia dintre parteneri. Pe plan financiar, lucrurile merg foarte bine și vei avea șansa să te bucuri de roadele muncii tale. De asemenea, astrele spun că nu vei avea mari probleme de sănătate.

Taur
Vei avea parte de câștiguri financiare neașteptate, iar sectorul profesional se va îmbunătăți încă din luna iulie. Pe plan sentimental, astrele spun că îți vei găsi sufletul pereche în timpul unei vacanțe exotice. Iulie și august sunt cele mai favorabile luni din punct de vedere emoțional. De asemenea, nu vei întâmpina mari probleme de sănătate și scapi de epuizarea acumulată la începutul anului.

Gemeni
Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de multe surprize plăcute în această vară. Vei avea parte de câștiguri financiare la începutul lunii iulie și de noi oportunități pe plan profesional. Pe plan amoros o duci foarte bine. Partenerul îți pregătește o surpriză: o vacanță undeva la malul mării.

Rac
Racii se vor confrunta cu anumite probleme de sănătate, iar astrele vă recomandă să nu plecați în călătorii lungi. Nici pe plan sentimental nu aveți noroc, unii au de rezolvat anumite neînțelegeri pe care le au cu partenerul de viață. Leu
Leii vor avea parte de o vară minunată în acest an. Dacă ai încheiat recent o poveste de dragoste, nu trebuie să-ți faci griji! O să apară cineva nou de care te vei îndrăgosti nebunește. Pe plan profesional, luna august va aduce schimbări importante. Este foarte posibil să-ți schimbi locul de muncă.

Fecioară
Fecioarele se vor bucura de o vacanță exotică în luna august și vor avea parte de o companie plăcută. După mult timp, astrele spun că vor avea parte de stabilitate financiară, însă adevărara problemă o reprezintă sănătatea. Ai nevoie de multă odihnă pentru a-ți reăncărca bateriile.

Balanță
Vara asta se anunță foarte multe schimbări pentru nativii din zodia Balanță. Astrele spun că trebuie să facă anumite schimbări în viața lor, iar primul pas ar fi acela de a pleca într-o călătorie. Au nevoie de foarte multă odihnă și relaxare, deoarece sunt epuizați. Pe plan amoros, balanțele vor cunoaște o persoană specială în perioada următoare.

Scorpion
Nativii din zodia Scorpion vor primi o ofertă de a-și schimba locul de muncă în luna septembrie. Astrele le recomandă să nu o rateze, deoarece nu se vor mai întâlni cu astfel de ocazii. Ai grijă la sănătate! Nu ignora niciun semnal de alarmă pecare ți-l dă corpul!

Săgetător
Nativii din zodia Săgetător vor avea parte de o vară plină de probleme. În timp ce alții stau foarte prost pe plan financiar, alții sunt în pragul divorțului. Nu reușești deloc să îți faci timp pentru o vacanță și nici starea necesară nu o ai. Abia din toamnă se mai așează lucrurile.Capricorn
Capricornii vor munci foarte mult în lunile următoare și vor culege roadele în luna septembrie. În acea lună își vor lua o vacanță binemeritată și se vor relaxa alături de foarte mulți prieteni.

Vărsător
Nativii din Vărsător stau bine pe plan financiar, dar pe plan amoros se anunță o vară agitată. Dacă te gândești să te muți cu persoana iubită, este indicat să analizezi foarte bine toate aspectele. Astrele te sfătuiesc să mai aștepți pentru că nu este cea mai bună perioadă să faci acest pas.

Pești
Peștii vor avea parte de o vară senzațională, plină de iubire și surprize plăcute. Vei călători, vei petrece foarte mult timp cu prietenii și îți vei întâlni sufletul pereche în luna august. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus