Timpul.md

Actualitate 25 Februarie 2020 | 15:26

Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model. Medicii nu îi dădeau nicio șansă!

O fetiță a reușit să ofere o lecție de viață impresionantă. Medicii au diagnosticat-o cu Sindrom Down și nu i-au dat nicio șansă la o viață normală, dar la doar 4 ani, micuța a devenit model. Cara Brown a primit diagnosticul dur din partea medicilor la doar câteva ore după ce a venit pe lume. Vestea a picat ca un trăsnet pentru părinții micuței care au fost asigurați de medici că șansele ca fetița lor să sufere de această boală sunt minime. Ulterior, părinții au aflat că fetița lor nu va putea duce niciodată o viață normală și că odată cu trecerea timpului pot apărea o serie de complicații, printre care și problemele cardiace. Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model Cu toate că inițial au avut parte de un șoc, ulterior, părinții fetiței au hotărât să facă tot ce pot pentru ca ea să aibă o viață cât mai apropiată de cea a unui copil fără probleme de sănătate.

Cara Brown a devenit model pentru copii din dorința mamei sale de a lupta împotriva stereotipurilor și discriminării legate de această boală. Micuța a avut parte de prima ședință foto la doar doi ani, atunci când un fotograf aflat la început de drum le-a solicitat părinților sprijinul pentru a-și construi un portofoliu. De atunci, Cara Brown este foarte naturală în fața aparatului de fotografiat, iar micuța a devenit imaginea unui brand de haine. Oamenii au început să o recunoască pe stradă, devenind o mică vedetă.

“Cara adoră să privească fotografiile în care apare ea și iubește să pozeze pentru că tot ce face este să se distreze și să se joace în grădină. Are atât de multă încredere în ea. Este atât de frumos să vezi cum toate lucrurile s-au potrivit. Vede o poza cu ea în supermarket și o remarcă imediat. Zâmbește tot timpul și face cu mâna tuturor. Eram într-un magazin de înghețată și mai mulți copii au recunoscut-o. A fost atât de frumos, iar ea s-a bucurat foarte tare.”, a spus Meryn Brown, potrivit dailymail.co.uk. 

Vezi această postare pe Instagram

#DownsSyndromeAwarenessMonth #NobodyToldMe Cara would be such a sparky, cheeky, clever, determined little girl and a wonderful big sister. In nursery this week she’s been riding trikes and jumping on a trampoline. I’m a very proud mum! #wouldntchangeathing #positiveaboutdownsyndrome @wcatcharity_official @positive_about_down_syndrome 💙💛

O postare distribuită de Meryn Brown (@merynbrown) pe

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus