Timpul satiric

Sa ne aparam Moldova de comunisti!

Partidul Comunistilor, in frunte cu Voronin si Zinaida Greceanai, sustinuti de un grup din anturajul lor extremist, antiromanesc si antieuropean, au pus Republica Moldova pe foc. Societatea fierbe. Numai prostii, lingaii si tradatorii se fac a nu vedea cum comunistii dau navala prin localitati, speriind lumea, ca si rusii la 28 iunie 1940, cand au ocupat pamanturile dintre Nistru si Prut.

Inteleg acest lucru chiar si acei care au votat secera si ciocanul la 5 aprilie. Aflam ca MAI a devenit un butoi de pulbere. O buna parte din politisti nu-l mai suporta pe ministrul Papuc si pregatesc arestarea acestuia. Cativa, din grupul de initiativa, ne-au adus placatele publicate mai sus. Ele sunt pregatite in stafful electoral al PCRM si difuzate prin satele locuite compact de gagauzi, bulgari si ucraineni. Dar cele mai multe au fost difuzate pentru moldovenii din stanga Nistrului, pentru a-i mobiliza pe transnistreni sa voteze masiv comunistii la scrutinul din 29 iulie.
Foarte enervati, politistii, multi dintre care au luptat pentru independenta si integritatea R. Moldova, ne-au spus ca ei – impreuna cu colegii lor de la Departamentul Tehnologii Informationale – vor folosi sistemul lor de colectare si selectare a informatiilor pentru a-i depista, dupa 29 iulie, pe toti acei care au votat cu comunistii. Ei ne-au spus ca, conform unei intelegeri cu Bucurestiul si cu Strasbourgul, dar si cu colegii lor vamesi, moldovenilor care vor vota comunistii, precum si rudelor lor nu li se va mai permite sa treaca hotarul de vest in una din tarile europene. Mai mult: in cazul in care castiga democratii, moldovenii care au umblat cu minciunile si au facut propaganda sau au votat comunistii la 29 iulie vor fi deportati in Siberia.

Ce faci, Voronin, din aceasta tara?

P.S. Fratilor, sa aparam Moldova de comunisti!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *