Timpul.md

Ultima oră 13 August 2019 | 09:53

10 lucruri mai puțin știute despre Simona Halep

Iată mai jos o listă cu 10 lucruri mai puțin știute de Simona Halep.

1. Simona a urmat cursurile Liceului Sportiv „Dumitru Rotaru” din Constanța și a luat examenul de bacalaureat cu o medie generală peste 8.

2. Și-a luat licența în Educație fizică și sport, însă plănuiește să se întoarcă pe băncile școlii. Ea plănuiește să mai facă o facultate. „Dupa că voi termina cu tenisul, vreau să ma duc la facultate. Să fac matematică, pentru că mi-a plăcut matematica în liceu”, mărturisea Simona, potrivit sport.ro.

3. Are o regulă pe care o respectă la fiecare meci de tenis. „Da, sunt superstițioasă. Nu mă întorc niciodată din drum și intru mereu cu piciorul drept în teren”, declara Simona Halep, la doar 16 ani. Așa s-a întâmplat și, anul acesta, la Wimbledon.

4. Cum arată terenul ideal de tenis pentru Halep? O o combinatie între cele de la Roland Garros, Madrid și Roma.

5. Nu a avut păpuși în copilărie. Încă de mică, ea a primit o rachetă de tenis. Ce e drept, la o mărime corespunzătoare pentru vârsta ei.

6. Cel mai mare vis al Simonei? Să fie numărul 1 WTA.

7. Jucătorea belgiană Justine Henin se regăsește pe lista idolilor pe care îi are Simona.

8. Perseverența și seriozitatea printre trăsăturile forte ale sportivei. „De fiecare dată când calc pe terenul de tenis simt că pot să arăt totul. Să fiu atâta timp pe locul 1 în clasamentul mondial cu siguranţă mi-a dat foarte multă încredere în mine şi să muncesc mai mult”, Simona Halep.

9. Are o slăbiciune mare pentru teniși și blugi.

10. Ion Țiriac este persoana publică pe care Simona Halep o apreciază cel mai mult.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus