Ultima oră

11 prostituate au fost amendate de poliţie

Inspectorii pentru problemele minorilor şi moravurilor, în colaborare cu reprezentanţii Agenţiei de Stat pentru protecţia moralităţii, au verificat 16 cluburi de noapte şi 10 locuri posibile de concentrare a persoanelor ce prestează servicii intime contra plată, precum şi saloanele de jocuri electronice. Prostituatelor identificate li s-au întocmit procese verbale şi au fost amendate cu sume de până la 2 200 lei.

Totodată, inspectorii au acordat o atenţie deosebită şi la programele nocturne de activitate ale cluburilor de streptease. În incinta unui club de noapte au fost remarcate geamuri insuficient de întunecate, ceea ce permitea trecătorilor să vadă programele de streptease din club. Potrivit serviciului de presă al Comisariatului General de poliţie, urmează a fi luate decizii pentru pedepsirea încălcărilor depistate.

De asemenea, colaboratorii forţelor de ordine au depistat 3 minori-vagabonzi pe străzile capitalei, unul din care a fost anterior judecat pentru jaf şi eliberat în luna noiembrie 2010. Copiii au fost cazaţi la Centrul de plasament temporar pentru minori din cadrul CGP.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *