Politică

12 iunie 2012 /// Tkaciuk aruncă BOMBA: Dodon a luat 3 milioane pentru a-l vota pe Timofti

Fostul coleg al socialistului susţine că Igor Dodon a fost plătit cu trei milioane de euro ca să-l voteze pe Nicolae Timofti în funcţia de preşedinte. Totodată, Tkaciuk a dezminţit în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, că l-ar fi introdus pe Anatol Tofan pe listele PCRM la alegerile locale pentru Chişinău cu scopul de a-l împiedica pe Dodon să fie ales în funcţia de primar al municipiului.

Astfel, Tkaciuk spune că a rupt orice relaţie cu Igor Dodon pe care îl acuză că a fost plătit cu trei milioane de euro pentru a-l vota pe Timofti preşedinte.

"Nu am nicio relaţie cu Igor Dodon. Ce fel de relaţii pot fi? Gata. Cu oamenii din lumea morţilor politici nu mai vorbesc. Aceşti oameni au plecat din opoziţie la putere pentru că au avut bani din asta sau diferite posibilităţi. Întrebaţi-l pe Dodon daca este adevărat că l-a votat pe Timofti pentru că a primit trei milioane de euro. Puteţi să îl verificaţi cu detectorul de minciuni. Dacă nu va fi aşa îmi voi cere scuze în faţa oamenilor. Banii au fost oferiţi de cei care sunt interesaţi ca Timofti să fie preşedinte”, a mai spus Tkaciuk.

ARHIVA TIMPUL
12 iunie 2012

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *