Timpul.md

Actualitate 10 Octombrie 2017 | 12:11

8 ghicitori pe care doar oamenii cu o inteligență superioară le pot rezolva

Știi care este nivelul IQ-ului tău? Dacă nu ai avut niciodată curiozitatea de a afla și nici nu te-ai încumetat să rezolvi acele teste de inteligență oferite de un psiholog experimentat, îți propunem o variantă mult mai simplă și mai distractivă de a descoperi dacă ești un adevărat geniu sau nu.

Am pregătit pentru tine o serie de ghicitori amuzante, curioase și mai mult sau mai puțin dificile, care îți vor stimula intelectul și te vor incita în a le găsi o rezolvare. Răspunsurile corecte sunt cu greu nimerite de oamenii obișnuiți, dar dacă ai un IQ de geniu, sigur nu vei avea nici o problemă în a le rezolva pe toate. Mult succes! 

1. Ce termină întotdeauna totul?

2. Cu cât adaugi mai mult, cu atât cântărește mai puțin.

3. Care este cea mai ușoară modalitate de a-ți dubla banii?

4. E mai măreț decât Dumnezeu, e mai rău decât diavolul, săracii o au, bogătașii au nevoie de ea, și dacă o mănânci, vei muri. Ce este?

5. Mama lui Henry are 4 copii. April, May și June este numele primilor 3. Care este numele celui de-al 4-lea copil?

6. 3 bărbați sunt analfabeți. Primul este surd, al doilea este incapabil să-și folosească vocea, iar al treilea este orb. Soția bărbatului orb este răpită de bărbatul surd. Cum îi va dezvălui asta al doilea bărbat bărbatului orb?

7. O carte i-a căzut din mâini unui bărbat și a făcut un zgomot puternic atunci când a atins podeaua. 20 de ochi s-au uitat înspre el. Câți oameni erau în bibliotecă?

8. Ce culoare nu se potrivește cu celelalte?RĂSPUNSURI:

1. Litera „G”. Nu te speria, nu este „moartea”, ci doar litera „G”!

2. Găurile.

3. Să recunoaștem: Nu există modalități ușoare prin care-ți poți dubla banii, decât dacă îi pui în fața unei oglinzi!

4. Nimic. Nimic nu este mai măreț decât Dumnezeu și mai rău decât diavolul, pentru că nimănui nu-l place să-l aibă, să-l posede sau să nu știe. Desigur, săracii au nimic, iar bogătașii nu au nevoie de nimic, ceea ce îi face să nu aibă nevoie de nimic. În cele din urmă, dacă nu mănânci nimic, vei muri, nu-i așa? Totul are sens.

5. Henry. Aveai de gând să spui July, nu-i așa?

6. Al doilea om va folosi un dispozitiv de comunicare. Acesta poate fi un mesaj text sau un program care poate vorbi în locul unui om. Haide, nu a spus nimeni că acești bărbați nu trăiesc în secolul XXI, în care tehnologia este atât de avansată!

7. 11. Fiecare dintre noi are 2 ochi, și nu se menționează nimic cu privire la perechile de ochi. Deci avem 10 oameni în plus, față de cel care a scăpat cartea. El nu se poate uita la sine însuși, dar este încă în bibliotecă.

8. Numărul 3 era culoarea diferită. Ai descoperit-o?

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus