Timpul.md

Chișinău 13 Octombrie 2020 | 14:09

A fost lansat iRide - primul serviciu nou și modern de închiriat trotinete în Chișinău. Află care sunt prețurile

 

Serviciul iRide este implementat de MTD SRL, companie din Republica Moldova cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul de consultanță managerială şi de marketing, pentru instituțiile administrației publice şi entitățile de business. Ca lider pe piața de consultanță și management de proiecte din Moldova, prin lansarea serviciului iRide, ne propunem dezvoltarea unei soluții inovative de transport urban pentru locuitorii și oaspeții Chișinăului.

Folosirea trotinetelor în Chișinău înseamnă o abordare inteligentă, și anume: mijloc de transport alternativ și ecologic, deplasare rapidă și comodă pe distanțe scurte în oraș, arderea caloriilor, plimbări relaxante, evitarea ambuteiajelor și a disconfortului în transportul public, și nemijlocit - reducerea emisiilor de CO2. Mai nou, trotinetele sunt și o soluție anti-pandemie, care vă permite să păstrați distanța socială și să evitați aglomerațiile din transportul urban. Fie că ești un trotinetist începător sau experimentat, trotinetele pot deveni un stil de viață și distracție.

Noi vă oferim trotinete marca Xiaomi M365, care pot atinge o viteză de până la 25 km/oră, au o greutate de până la 13 kg, greutatea maximă suportată – 100 kg, amortizor față/spate, acumulator care poate dura de la 3.5 până la 5 ore, și durata de viață a bateriei – până la 25 de km. Acestea sunt rezistente, fiind produse dintr-un aliaj de aluminiu, și sigure. Au o funcționalitate sporită, autonomie generoasă și pot fi ușor utilizate de copii, adolescenți și maturi. Pentru a putea închiria aceste trotinete, trebuie să vă înregistrați pe site-ul nostru și să urmați pașii descriși. Astăzi, serviciul iRide vă propune 50 de trotinete electrice disponibile în cele mai populate zone ale Chișinăului. Lista locațiilor o găsiți pe Pagina Principala.Serviciul este implementat în parteneriat cu PNUD in Moldova.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus