Actualitate

Adele părăseşte scena ///VIDEO

 Cântăreaţa de doar 30 de ani spune că vrea să îşi dedice tot timpul iubitului său Simon Konecki pentru că nu vrea să repete greşelile din trecut, atunci când a pus pe primul loc cariera şi a ajuns să sufere din dragoste. Suferinţa în dragoste a reprezentat, pentru Adele, cea mai importantă sursă de inspiraţie pentru muzica sa şi cea care a adus succesul pieselor sale, scrie realitatea.net.

Totodată, Adele le spune fanilor săi că nu trebuie să fie dezamăgiţi, pentru că are de gând să compună în continuare muzică, dar de data aceasta să fiemuzică veselă de dragoste, mai scrie publika.md.

Potrivit sursei, cântăreaţa nu ştie ce are de gând să facă în continuare, dar se gândeşte la căsătorie, copii şi chiar la o grădină de legume. Iar dacă nu ştiaţi care sunt atu-urile sale în ceea ce priveşte dragostea, Adele crede că e o prietenă foarte bună, pentru că îi place să gătească, să râdă şi să facă sex. Asta nu înseamnă că între ea şi partenerul ei nu există certuri, pentru că ea admite că îi place şi puţin piper în relaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *