Timpul.md

Actualitate 16 Iunie 2021 | 01:32

Agresivitatea nu reflectă înțelepciune spune Igor Dodon, după ce i-a amenințat pe cei din AUR că le „va da la BOT”

Kuliokarul de la Sadova insinuează că persoanele agresive ar fi lipsite de înțelpciune. Salutăm autocritica fostului Președinte.

„Agresivitatea nu reflectă înțelepciune și disponibilitatea de a face bine pentru țară. Agresivitatea și aroganța care este proprie celor de dreapta va fi penalizată de cetățeni”, declara kuliokarul de Sadova, Igor Dodon, anunță ntv.md

Amintim că Dodon s-a arătat extrem de supărat de protestul reprezentanților Alianței pentru Unirea României în fața casei sale de locuit. Pe lângă faptul că liderul PSRM a numit protestatarii niște „idioți”, Igor Dodon a acuzat partidul PAS și președintele țării de aceste acțiuni, numind formațiunea AUR o „dubincă” a PAS-ului. „Soția mă sună și îmi trimite video cu protestul din fața casei. Acești idioți s-au dus să protesteze la mine acasă. Eu am copii, soție. Vreți să protestați, mergeți la sediul formațiunii, la parlament, dar nu-mi veniți acasă. Pentru așa ceva „se dă în bot”. Pur și simplu noi nu vom face asta, posibil, la momentul actual” , a menționat Dodon.

Kuliokarul Dodon amenință că „va da la bot”, cu câteva zile înainte să fie măturat de la președinție de către diaspora românească din Europa.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus