Actualitate

Andrei Năstase criticat de un jurnalist din România: „Este principalul vinovat pentru dispersarea dreptei”

„Nu știu dacă Andrei Năstase conștientizează că este principalul vinovat pentru dispersarea dreptei. Probabil că nu și-a dorit asta, eroarea se datorează tinereții și înfumurări. Această semeție de cocoș politic îl face responsabil pentru evoluția, pozitivă sau negativă, a alegerilor pentru primăria municipiului Chișinău. Vocalul cocoș politic moldovenesc a refuzat coagularea partidelor de dreapta și va cânta atât cât poate”, adaugă jurnalistul român, Victor Nichituș.

În același timp, jurnalistul scrie că, deși a Năstase a încercat să ignore PLDM-ul, este obligat să accepte colaborarea cu acest partid cu susținere infimă în sondaje.

„Chiar dacă Andrei Năstase încearcă să ignore PLDM-ul, decizia liberal democraților moldoveni este logică – Vlad Filat, fostul președinte al PLDM, a avut o relație bună cu Victor și Viorel Țopa, finanțatorii Partidului Platforma DA, iar președintele PAS, Maia Sandu, a fost membru PLDM. Mai mult, formațiunile politice conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase au ajuns în marea familie a popularilor europeni datorită bunelor relații ale liderilor PLDM cu oficialii Partidului Popular European. Așa că, vrea Năstase sau nu, colaborarea politică a PLDM-ului cu PAS și PPDA era așteptată”, scrie Nichituș pe blogul său.

Sursa: politics.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *