Afaceri

Aniversare 1 An de Shopping MallDova!

 Demonstratii de circ, clovni si mimi, karaoke show, concert Nelly Ciobanu si Sunstroke Project, placinte moldovenesti si vin pentru toti vizitatorii Shopping MallDova!

 

Chisinau, 12 noiembrie 2009 In data de 14 si 15 noiembrie, vino la Shopping MallDova sa sarbatorim 1 an de cind suntem impreuna! Am pregatit o multime de surprize, concert aniversar, placinte si vin pentru toti vizitatorii mall-ului.

Simbata, intre 12:00 si 16:00 cei mici se vor putea juca si distra pe cinste. Actorii Teatrului “Caramelea&Co”, costumati in personaje indragite vor fi prezenti la petrecere si vor anima atmosfera cu spectacole pentru copii, baloane modelate, picturi de poveste realizate pe fetele picilor si multe alte surprize. Incepind cu ora 14:00, Doina Sulac si tinarul interpret Vitalie Maciunschi vor cinta pentru publicul din Shopping MallDova. Asa ca nu va uitati aparatele de fotografiat acasa pentru a imortaliza momentele frumoase. Clovni, body painting, reprezentatii teatrale, recitaluri de muzica si super distractie sunt surprizele pregatite in aceasta simbata la Shopping MallDova, la aniversarea de 1 an.

Duminica, 15 noiembrie, Shopping MallDova asteapta oaspetii cu vin, placinte si voie buna. Incepind cu ora 12:00, clovnii si mimii vor distra oaspetii mall-ului, iar la ora 14:00 Shopping MallDova va gazdui spectacole de circ de inalta calitate artistica. Reprezentatii de iluzionism, magie, jonglari, acrobatii, echilibristica, porumbei si maestri fachiri vor fi prezentate spre deliciul publicului.

Arta circului va fi urmata de arta cintecului. Incepind cu ora 16:00, in data de 15 noiembrie, vizitatorii mall-ui vor fi invitati la Karaoke Show cu Mariana Sura si Boris Covali. Seara se va incheia in stilul caracteristic petrecerilor organizate de Shopping MallDova, cu o serie de recitaluri aniversare sustinute de Nelly Ciobanu si Sunstroke Project. Toti vizitatorii mall-ului vor fi invitati la o masa boiereasca cu placinte moldovenesti, vin proaspat si o hora la final.

Aniversarea unui an de shopping inseamna pentru vizitatorii Shopping MallDova si sute de premii care pot fi cistigate instant. Pentru orice cumparaturi in valoare de peste 300 de lei, clientii pot cistiga dvd-uri, aspiratoare, fiare de calcat, cuptoare cu microunde, toastere si blendere. Mai mult decit atit, toti vizitatorii care fac dovada cumparaturilor de peste 300 de lei pot participa la o super tombola pentru premiile mari: televizoare LCD, combine muzicale, laptop-uri si Iphone-uri. Extragerile vor avea loc in data de 15 si 30 noiembrie.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova este administrat de catre ICS “Lemi Invest” SA, societate mixta dintre Leogrant, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Republica Moldova si Anchor Grup din Romania, parte din grupul de companii Fiba Holding. Considerat cel mai elegant si mai spectaculos centru comercial din Chisinau, Shopping MallDova are o suprafata totala de 70.000 mp dintre care 25.000 mp suprafata inchiriabila. Cladirea este structurata pe doua subsoluri, unde este desfasurata parcarea centrului comercial, parter si 3 etaje. Parcarea subterana are o suprafata de peste 19.000 de mp si o capacitate de 750 de locuri de parcare, puse la dispozitia vizitatorilor in regim gratuit. De la deschiderea sa in 2008, Shopping MallDova a devenit principala destinatie retail din Chisinau, particularitatile sale arhitecturale unice oferind o experienta bogata si variata de cumparaturi in care marci internationale se combina cu produsele locale favorite.

Cumparaturi si distractie la Shopping MallDova

Shopping MallDova ofera prin cele peste 80 de magazine ale sale o varietate de branduri recunoscute pe plan international pentru calitate, printre care: Debenhams, Forever 18, Diverta, Mango, Sisley, Benetton, Oviesse, BSB, Pepe Jeans, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty Energie&Killah, Ted Lapidus, Pennyblack, Nr.36, Swarovski, Sacoor Brothers, Nike, Ecco, New Kind, Orchestra, Motivi, Kenvelo, Fox, Olsen, DDP, Koton, Ovico, Otter, Geox, Levi’s si multe altele.

Serviciile disponibile in Shopping MallDova: Farmacia Familie, Corina Travel, Solarium, Fashion Smoke, Optiplaza, spalatoria Top Clean, atelier reparatie imbracaminte si atelier reparatie incaltaminte. Facilitatile oferite de centrul comercial sunt completate de un supermarket din lantul international „Fourchette”.

Gama de electronice si telefonie este acoperita de nume precum: Alina Electronic, Moldcell si Orange.

Clientii Shopping MallDova pot petrece momente placute in compania prietenilor in cafenelele si restaurantele mall-ului: Seasons Brasserie, Tratorria de la nonna, Planeta Sushi, Sim Sim, Mykonos, Bier Platz, Robert’s Coffee, KFC, McDonald’s, Roka’n Rolla, GP, Woking Noodles, Moly Potato.

Ofertele de distractie se inmultesc la etajul 3, unde sunt aplasate cele 6 sali de cinema multiplex din reteaua “Patria”, o sala de bowling, biliard si jocuri interactive pentru copii si adulti – Rock&Roll Bowling, dotata cu echipamente de cel mai inalt nivel si un Casino electronic.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *