Timpul.md

Actualitate 1 Decembrie 2021 | 17:33

Antrenorul Roberto Borodin pleacă de la conducerea naționalei de fotbal

Federația Moldovenească de Fotbal nu a reînnoit contractul cu antrenorul Roberto Borodin. Acestuia i-a expirat contractul la 30 noiembrie și pleacă din Republica Moldova, transmite MOLDPRES .

Borodin a fost cel de al 14-lea antrenor al selecționatei de fotbal a Republicii Moldova. El a debutat pe banca tehnică a Naționalei pe 25 martie, la Chișinău, contra reprezentativei din Insulele Feroe, scor 1-1.

Statistica a arătat că din cele 12 partide de fotbal jucate sub cârma lui, echipa națională de fotbal a înregistrat o singură victorie, un egal și zece înfrângeri, selecționata moldoveană înregistrând un golaveraj trist: 6-32.

Borodin a adresat un mesaj suporterilor moldoveni, afirmând că a apreciat pasiunea caldă și sinceră a microbiștilor.

”După un an de muncă, experiența mea de antrenor al Naționalei Moldovei se încheie astăzi. Aș dori să salut și să mulțumesc tuturor suporterilor care au fost foarte călduroși cu echipa și cu mine. Ca străin, ca italian, am putut să apreciez multe aspecte din frumoasa voastră țară și pot să confirm că îmi place pasiunea caldă, directă și sinceră pentru fotbal a suporterilor moldoveni. Ne-ați fost mereu aproape, onorând valorile și culorile moldovenești. Vă salut cu afecțiune!”, a declarat Roberto Bordin pentru fmf.md.

Selecționata de fotbal a Republicii Moldova s-a clasat pe ultimul loc, șase, în grupa F de calificare pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022, înregistrând un singur punct la activ.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus