Fotbal

Anul 2011. Fotbalul moldovenesc în imagini


16 februarie 2011, Complexul de la Vadul lui Vodă

2. La meciul cu FC Costuleni, în urma căruia Dacia a acumulat trei puncte şi a devenit campioană a Moldovei cu trei etape înainte de finală, mai mulţi fotbalişti ai Daciei s-au uitat la partidă din tribune. Pentru aceasta însă a trebuit să-şi aşeze scaunele, pentru că stadionul era în reparaţie.


13 mai 2011, Complexul sportiv raional Orhei

3. ,,Dragoste pentru ţară, dragoste pentru fotbal!”. Moldova – Suedia, scor 1-4.


3 iunie 2011, Stadionul „Zimbru”

4. Pe toată durata partidei Moldova – Suedia (scor 1-4), o microbistă a Moldovei şi-a susţinut echipa favorită chiar în centrul sectorului fanilor scandinavi. Chiar şi aşa, n-au fost incidente.


3 iunie 2011, Stadionul „Zimbru”

5. Moldova – Ungaria, scor 0-2. În prim-plan e atacantul moldovean Serghei Alexeev (în albastru).


6 septembrie 2011, Stadionul „Zimbru”

6. De zece ori campioană a Moldovei, deţinătoare a şapte Cupe a Moldovei şi de patru ori câştigătoare a Supercupei Moldovei, Sheriff Tiraspol este susţinută în meciurile din deplasare… de trei fani. S-a întâmplat la Milsami – Sheriff, scor 0-2.


21 septembrie 2011, Complexul sportiv raional Orhei

7. Ghenadie Orbu, jucătorul care evoluează la Dacia Chişinău de mai bine de zece ani, îşi îmbrăţişează fiica Monica după meciul cu FC Costuleni, câştigat cu 1-0.


21 septembrie 2011, Stadionul „Zimbru”

8. Academia-UTM stă prost la capitolul finanţe. Complexul sportiv are doar un singur vestiar, iar la meciurile oficiale jucătorii echipei-oaspete se folosesc de el, pe când ,,studenţii” sunt nevoiţi să stea afară în pauza dintre reprize.


1 octombrie 2011, Complexul UTM

9. După un debut excelent la naţionala mare, când a marcat golul patru în meciul cu San Marino, mijlocaşul Gheorghe Andronic a fost asaltat de micii suporteri, aceştia dorind să dea mâna cu fotbalistul sau pur şi simplu… să-l atingă.


11 octombrie 2011, Stadionul „Zimbru”

10. După victoria cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei Iskra-Stal, mijlocaşul echipei Zimbru Daniel Bălaşa a urcat pe gard pentru a se saluta cu galeria.


15 octombrie 2011, Stadionul „Zimbru”

11. La fiecare sfârşit de an are loc tradiţionalul meci de minifotbal dintre reprezentativa jurnaliştilor sportivi şi a veteranilor fotbalului moldovenesc. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 12-12, însă cel mai mult s-a remarcat preşedintele FMF, Pavel Cebanu, care a sărit în mai multe rânduri gradul pentru a repune balonul în joc.


30 decembrie 2011, Complexul sportiv Buiucani

Radu Lisiţa 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *