Timpul.md

Actualitate 29 Mai 2021 | 10:38

ASASINAT / Mercedesul unui om de afaceri a sărit în aer în această dimineață. Șoferul a murit. Primele ipoteze de la SRI

 

O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată.

Pompierii au intervenit pe Calea Aurel Vlaicu, în urma unui apel la 112, care anunţa producerea exploziei în parcarea unui supermarket aflat la parterul unui bloc.

„În momentul sosiri echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului, a fost găsită în interiorul maşinii o victimă decedată, care nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, citat de Agerpres.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean a anunţat ulterior că maşina a fost incendiată, iar victima este un bărbat de 66 de ani, din Arad, care locuia în zonă.

La fața locului a fost trimisă o echipă de specialişti care este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

UPDATE 13:10 - La anchetă participă și SRI. Instituția anunță că au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist.

Victima e fostul socru al unui deputat PNL
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!
Potrivit Arad Online, victima este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului PNL Sergiu Bîlcea.

Potrivit martorilor citați de publicația locală, omul de afaceri s-a urcat în mașina, după ora 07:00, după ce și-a băut cafeaua, așa cum obișnuia, la cafeneaua din zonă. Când a pornit mașina, un Mercedes, aceasta a explodat.

Bubuitura s-a auzit la distanță mare, iar geamurile blocurilor din zonă s-au spart

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus