Timpul.md

Actualitate 23 August 2019 | 08:07

ATENȚIE /// De astăzi, consumatorii VOR PLĂTI MAI MULT pentru energia electrică

Decizia cu privire la majorarea tarifelor la energia electrică pentru consumatorii casnici va intra în vigoare de vineri, 23 august, când va fi publicată în Monitorul Oficial.

De vineri, 23 august, vor intra în vigoare noile tarife la energia electrică. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a majorat, săptămâna trecută, tariful la electricitate pentru toți consumatorii casnici.

ANRE a aprobat tarife noi la energia electrică furnizată de ÎCS ”Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” și SA ”Furnizarea Energiei Electrice Nord”. Astfel, consumatorii finali din centrul și sudul țării vor achita 1,89 de lei pentru un kilowatt/oră, iar consumatorii finali din nordul țării vor achita 2,23 de lei pentru un kilowatt/oră.

ANRE a aprobat și prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de SA „Energocom”. Astfel, a fost acceptat prețul reglementat de furnizare solicitat de întreprindere în cuantum de 1,58 de lei pentru un kilowatt/oră.

Potrivit deciziei ANRE, noile tarife vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial (MO) al Republicii Moldova. Hotărârea ANRE va fi publicată în MO din 23 august 2019.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus