Timpul.md

Actualitate 29 Iulie 2019 | 08:10

ATENȚIE CANICULĂ / Câte zile va mai dura căldura în Chișinău

Meteorologii au emis Cod Galben de caniculă valabil pe întreg teritoriul țării. Acesta este valabil până în data de 30 iulie. Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni meteorologii anunţă 30 de grade Celsius, ial la Soroca cu unul mai mult. La Bălți se aşteaptă 32 de grade. La Orhei se vor înregistra 33 de grade, iar la Tiraspol 34. La Leova, Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 35 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 34 de grade Celsius. În zilele următoare temperaturile vor varia între 26 şi 34 pe timp de zi, iar noaptea termometrele vor indica până la 19 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 33 de grade Celsius, iar la Roma vor fi 30 de grade. La Paris se aşteaptă 28 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult. La Londra termometrele vor indica 23 de grade Celsius, iar cerul va fi senin. La Viena sunt anunţate ploi cu descărcări electrice şi 26 de grade, iar la Praga şi Belgrad vor fi 27 de grade.

În capitala Poloniei sunt prognozate 32 de grade, iar la Budapesta maximele vor ajunge la 28 de grade. La Bucureşti temperatura aerului va fi de 27 de grade, iar la Atena sunt aşteptate 35 de grade. La Ankara termometrele vor indica 37 de grade. La Kiev vor fi 30 de grade, iar la Moscova se vor înregistra 16 de grade Celsius.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus