Horoscop

Berbecii se lămuresc în sfârşit pe ce drum trebuie să o apuce

 Balanta
Ai primit ceva ce iti doreai de mult timp si te comporti precum un copil cu o jucarie noua, mai ales daca este vorba despre ceva ce are legatura cu computerul. Chiar daca ai obtinut asta, nu ii ignora pe apropiatii tai.

Scorpion
O sa faci un drum ceva mai departe de casa, insa te incanta ideea pentru ca o sa intalnesti oameni dragi. Chiar iti era dor de astfel de momente si acesta a picat exact la timp.

Sagetator
Nu va fi un weekend in care o sa uiti de munca, dar suprprinzator nu te enerveaza asta, ba din contra. Sambata seara o sa iesi in oras cu prietenii sau familia.

Capricorn
O sa intalnesti o persoana alaturi de care o sa petreci cateva ore in care o sa povestiti amintiri ceva mai vechi. Poate fi vorba despre o ruda sau un prieten bun pe care nu l-ai vazut de mult timp.

Varsator
Inca de la primele ore ale weekendului te enervezi din cauza cuiva din familie. Te simti neinteles si parca ai vrea sa evadezi pentru cateva ore din viata ta. Nimeni nu te opreste, asa ca macar duminica relaxeaza-te undeva singur.

Pesti
Ai grija la sanatate. Incearca sa te odihnesti mai mult pentru ca ai exagerat cu efortul fizic in ultima vreme. Slujba te-a solicitat, dar si ceva ce tine de viata personala te-a impiedicat sa dormi cat ar trebui.

Berbec
Vestea pe care o asteptai nu a intarziat sa apara si uite ca ai aflat in sfarsit pe ce drum trebuie sa o apuci. Acum este necesar sa te pui pe treaba ca sa nu ii dezamagesti pe cei care ti-au intins o mana de ajutor atunci cand ai avut nevoie.

Taur
Ai ignorat anumite semne care iti dadeau de inteles ca trebuie sa pui capat activitatii in care esti implicat. Mai ai timp sa repari ceea ce ai stricat. Accepta ajutorul oferit de cineva apropiat, chiar daca orgoliul te impinge sa nu o faci.

Gemeni
Cineva a exagerat cu privire la o greseala de-a ta si acum risti sa fii sanctionat. Chiar daca esti in perioada libera, cel mai bine ar fi sa iti contactezi sefii si sa le spui adevarul. Daca o sa taci, o sa ai de pierdut.

Rac
Nu te simti foarte energic si de aceea preferi sa iei parte la activitati ce au mai mult legatura cu casa. Chiar si lumina te face sa te simti incomod si draperiile vor fi prietenele tale in acest weekend.

Leu
Spre deosebire de unele semne zodiacale care vor dori sa stea izolate, tu simti nevoia de a socializa cat mai mult. Duminica o sa se intample exact acest lucru pentru ca o sa iesi fie in oras, fie la un gratar cu apropiatii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *