Horoscop

Berbecii vor avea o săptămână plină de treburi urgente

TAUR
Există mai degrabă posibilitatea să fii remarcat şi estimat pe cuvânt de onoare. Vor fi situaţii când va trebui să răspunzi nu numai pentru tine însuţi, ci şi pentru altcineva. Încearcă să nu-ţi iroseşti energia cu fleacuri.

GEMENI
Cercul dialogului se va extinde şi va avea o influenţă binevenită asupra stării tale sufleteşti. Munca ta fi încununată cu succes. Vei primi oferte interesante şi totodată tentante. Pentru binele relaţiilor cu partenerii de afaceri este de dorit să-ţi asculţi intuiţia.

RAC
Va trebui să înţelegi situaţia în care te afli şi să-ţi controlezi emoţiile. Dacă nu vrei să ajungi la limita extremă, ocupă-te de proiectele care aşteaptă de mult timp rezolvarea. Munca activă va fi o abordare mai corectă a situaţiei decât să te laşi dus de curent. Fii pregătit când ceva ţinut secret va deveni public.

LEU
Munca în această săptămână va fi unul dintre cele mai importante aspecte ale activităţii tale. Vei avea de întâmpinat dificultăţi, dar ele vor fi rezolvate în mod favorabil. Va fi o săptămână plină de muncă. Nu uita că este necesar să evaluezi situaţia la modul obiectiv. Nu toate dintre actele tale vor plăcea celor din jur, aşa că fii atent să nu se simtă ofensaţi.

FECIOARĂ
Vine o perioadă favorabilă pentru tine. Este probabil ca la începutul săptămânii să ai câteva întâlniri interesante. Ca să obţii rezultate bune la locul de muncă, trebuie să dai dovadă de rezistenţă şi insistenţă.

BALANŢĂ
Este o săptămână când vei avea mult idei excelente, multe dintre ele realizându-se curând. Relaţia cu colegii va deveni din ce în ce mai bună şi va conduce la crearea unei atmosfere calde la serviciu. O cunoştinţă întâmplătoare va deveni un colaborator de nădejde.

SCORPION
Va fi o săptămână favorabilă realizării planurilor mai vechi, dacă activitatea ta implică o muncă de creaţie sau vii în contact cu publicul. Vei avea şansa să lansezi noi afaceri care îţi vor aduce profituri suplimentare.

SĂGETĂTOR
Farmecul tău îţi va permite să atragi relaţiile de care aveai nevoie. Serviciul pe care l-ai avut îţi va acorda şansa să începi o afacere de perspectivă. Este probabilă o mică călătorie pe la mijlocul săptămânii. Până vineri ,vei rezolva problemele de familie şi va începe o perioadă de înţelegere mutuală.

CAPRICORN
Este necesar să ai răbdare. Vei avea nevoie de concentrare şi conştiinciozitate. Încearcă să nu refuzi să acorzi ajutorul cuiva, dacă eşti în stare. Evită să-ţi manifeşti capriciile, îţi pot crea probleme de care nu ai nevoie.

VĂRSĂTOR
Săptămâna asta va trebui să faci bilanţul. Nu regreta oportunităţile pierdute, este posibil ca tu să nu fi estimat corect situaţia. Nu poţi schimba trecutul, dar poţi schimba relaţia cu el. Ascultă-ţi vocea interioară. Acordă mai multă atenţie copiilor, au nevoie de sfatul tău.

PEŞTI
Va trebui să revii cu picioarele pe Pământ şi să-ţi defineşti planurile şi principalele scopuri. La serviciu este mai bine să atragi cât mai puţin atenţia asupra ta. Există şanse să primeşti mult aşteptatele veşti de la rude îndepărtate sau de la un prieten de departe.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *