Externe

Berlusconi vrea “o armata a binelui impotriva armatei raului”

Premierul italian Silvio Berlusconi le-a cerut sustinatorilor sai sa formeze "o armata a binelui impotriva armatei raului", care ar fi stanga politica, declaratia intervenind cu o luna inainte de alegerile regionale.

Premierul le cere sustinatorilor, intr-o inregistrare video, sa "formeze campioni ai libertatii, o armata a binelui impotriva armatei raului, una formata din cei care iubesc impotriva celor care urasc, o forta populara, o adevarata armata de aparatori si promotori ai libertatii, compusa din barbati, femeuie, tineri, din italieni care promit sa apere libertatea, exact ca niste campioni".

Printre misiunile acestei "armate", Berlusconi a vorbit despre cea a "sustinerii actiunii guvernului", potrivit ANSA, informeaza NewsIn.

Nivelul de incredere in Berlusconi, 60% la revenirea sa la putere in mai 2008, a scazut in ultimele luni, pana la 46%. Pentru prima data, proportia celor nemultumiti este de 52%.

Berlusconi a repetat ca aceste alegeri regionale, in 13 dintre cele 20 de regiuni ale tarii, constituie "un test national intre guvernul actiunii si stanga ce bate campii". El a acuzat stanga si ca "doreste o invazie a strainilor, pentru ca ea crede ca acest lucru ar schimba echilibrul votului".

Sursa: 9am

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *