Actualitate

Bila alba-Bila neagră

Bila albă


Sportivul moldovean Valentin Petic a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de Lupte rezervat cadeților. Ministerul Tineretului şi Sportului menţionează că luptătorul de stil greco-roman a impresionat publicul din capitala Georgiei, unde se desfăşoară campionatul, cu procedee tehnice spectaculoase, obţinând cinci victorii la categoria de 58 kg.

Luptătorul moldovean s-a întâlnit în calificări cu un adversar din Grecia, în optimi cu unul din Egipt, iar în sferturi – din Azerbaidjan. În semifinale luptătorul din Moldova l-a învins pe un adversar rus, iar în finală a concurat cu un iranian.
Valentin Petic este elev în clasa a XI-a la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv.

Bila neagră

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, s-a fotografiat alături de lideri ai UDMR în timp ce ținea în mână steagul Ținutului Secuiesc. Fotografia a fost postată de Antal Arpad, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, pe contul său de Facebook. Aceasta a stârnit un val de critici din partea jurnaliștilor din România. Ulterior, Ambasada de la București a declarat: „Ambasadorul Hans Klemm este ambasadorul SUA în întreaga Românie.

El călătoreşte periodic prin ţară, întâlnindu-se cu diferite grupuri din toate zonele societăţii româneşti. În calitate de aliat şi partener strategic al României, Statele Unite sprijină şi aplaudă democraţia din România şi eforturile României de a-şi consolida instituţiile democratice prin participarea deplină şi egală a tuturor segmentelor societăţii”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *