Timpul.md

Actualitate 14 August 2017 | 16:27

BOMBĂ pe piața de electrocasnice. Cine preia „Alina-Electronic”

Întreprinderea Î.C.S ”BM Technotrade” S.R.L., care deține marca comercială ”BOMBA”, a anunțat autoritatea de concurență că intenționează să preia controlul unic asupra Î.C.S ”AV Electronic” S.R.L. – companie care deține marca comercială ”Alina-Electronic” și marca comercială ”Expert în tehnică! Alina electronic”, scrie bizlaw.md.  

Potrivit informațiilor prezentate de Consiliul Concurenței, la sfârșitul lunii mai, în conformitate cu prevederile Legii concurenței, compania ”BM Technotrade” a notificat concentrarea economică ce urmează a fi realizată.

Genul de activitate, conform Clasificatorul Activităților din Economia Moldovei, a întreprinderilor implicate în operațiunea de concentrare economică este comerțul cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate.

Consiliul Concurenţei anunță că vrea să afle punctele de vedere ale agenţilor economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică realizată afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

”Alina-Electronic” deține opt magazine în mai multe localități ale țării, iar recent a plasat pe site-ul său un mesaj prin care a anunțat că acestea vor fi închise. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus