Timpul.md

Actualitate 21 August 2021 | 08:29

Breaking / Premiera Gavrilță a deconspirat un complot împotriva Președintei Maia Sandu

Ieri, in cadrul unui briefing pentru presă, Premiera Gavrilița, a demascat o diversiune pusă la cale de odioasa grupare antipopulară Dodon Șor împotriva Președintele Maia Sandu. Menționăm că aceasta este prima schemă deconspirată de Premiera noastră dragă după învestirea în funcție. 

Astfel, grație vigilenței cu care PAS veghează zi și noapte la straja intereselor cetățenilor, această diversiune mârșavă care avea ca scop compromiterea președintelui nostru iubit, Maia Sandu, a fost cu bine dejucată. După ședința Guvernuui, Premiera Gavriliță a făcut următoarea declarație referitoare la modificarea legii produselor petroliere:

„Vreau să fac anumite clarificări ca să fie foarte clar pentru cetățeni” – a rostit Premierea cu o voce metalică à la Vasile Tarlev.


După aceasta au urmat clarificările „clarificatoare” propriu-zise : „În preajma campaniei electorale Partidul Șor și Partidul Socialiștilor, au schimbat această lege, în speranța că vor genera haos și deficit la pompele de petrol și că oameni vor da vina pentru aceasta pe Maia Sandu. Planul lor a eșuat chiar dacă într adevăr la mai multe stații alimentare a apărut deficit de motorină și chiar limitarea volumelor de combustibil care puteau fi achiziționat.”

Pe final, premiera noastră draga face următoarea concluzie, demnă de gândirea antologică a predecesorului său, Vasile Tarlev: „De aceea noua guvernare vine să corecteze rapid, de urgență problemele făcute de specialiști cu această lege”.

Curios este faptul că presa noastră deoligarhizată, liberă și independentă, plătită cu abundență de către The European Endowment for Democracy, n-a cerut nici o clarificare „clarificatoare”.