Timpul.md

Actualitate 28 Mai 2021 | 08:11

București / AUR se opune teoriilor neomarxiste privind comunitatea LGBT

 

„Felicitări sincere lui George Simion și Claudiu Târziu pentru demersul lor! De data asta, cei de la AUR au fost singurii care au sesizat și înfierat o mare porcărie, ceva ce cred ca este un atentat la simbolurile românești, la valorile creștin-ortodoxe ale poporului ăsta..”, opinează jurnalistul român Dan Bucura.

- Parlamentarii sunt pe cale să introducă în legile românești sintagme precum "copiii LGBTQ", "adolescenții intersecuali" sau "familii-curcubeu"!

- În comisiile Senatului se discuta zilele astea o pretinsă „Strategie privind drepturile copilului” - în fapt, un alt document ideologic care abundă în concepte precum cele de mai sus.

- Unele pasaje sunt halucinante. Iată un exemplu: "Sondaje efectuate printre persoanele LGBT cu vîrste între 15 și 17 ani!" Ma, ați luat-o razna?!

Ce personalitate conturată au copiii ăia la 15 ani, de-i băgați voi în sondaje??

- Așa cum am spus, cei de la AUR sunt singurii care au tras acest semnal de alarmă și spun că nu vor vota niciodată așa ceva. Ceilalți merg pe burtă! Se pare că mulți sunt dispuși să înghită orice, doar pentru că așa e trend-ul sau că el vine de la Bruxelles. Urât!!
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus