Timpul.md

Ultima oră 29 Septembrie 2018 | 08:09

Bulevardele Ștefan cel Mare și Dacia vor fi închise duminică

Din această noapte, de la ora 01.30, până duminică, ora 20.00, v-a fi sistată circulația transportului rutier pe bd. Ștefan cel Mare, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale. În intervalul de timp de la 07.30 și până la 15.30, nu se va putea circula pe tronsonul de la Toma Ciorbă – până la bd. Dacia. Circulația va fi oprită și pe bd. Dacia, până la intersecția cu str. Trandafirilor.

Sistările sunt anunțate în legătură cu organizarea Maratonului Internațional Chișinău – 2018, transmite IPN. Între orele 08.00 și 09.30, v-a fi sistată circulația rutieră și pe străzile Vasile Alecsandri, Veronica Micle şi Bănulescu Bodoni.

Troleibuzele de pe ruta nr. 1 vor circula până la uzina „Tracom”. Cele de pe ruta nr. 2, vor viza de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan. Halippa, Ismail, București și în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul rutelor nr. 4, 5, 8 se scurtează până la Gară. Cel al rutelor nr. 7, 10, 24 și 25 – până la Circ. Circulația troleibuzelor de pe ruta nr. 9 – se suspendă.

Troleibuzele de pe ruta nr. 13 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, la bd. Iurie Gagarin vor face întoarcere pe bd. Dimitrie Cantemir, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe ruta nr. 17 vor circula de pe bd. Traian pe bd. Decebal, vor face întoarcere pe bd. Iurie Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Șciusev, str. București, bd. Dacia, Traian, str. Grenoble, Gheorghe Asachi, Vasile Alecsandri, Alexei Mateevici, Pușkin, București, Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul ruta nr. 29 se scurtează până la Parcul „Alunelul”.

Troleibuzele de pe ruta nr. 30 vor circula de pe bd. Dacia pe str. Trandafirilor, bd. Decebal, la bd. Iurie Gagarin vor face întoarcere spre bd. Decebal, str. Zelinski, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 31 se scurtează până la bd. Iurie Gagarin, intersecție cu bd. Constantin Negruzzi, iar nr. 32 – până la str. Columna.

Autobuzele pe de ruta nr. 5, în direcția sectorului Ciocana, vor circula pe str. Alexandru cel Bun, iar în direcția sectorului Botanica – pe str. Columna. Cele de pe ruta nr. 9 – de la Piața „Dimitrie Cantemir” pe bd. Ștefan cel Mare, str. Șciusev, București, Vasile Alecsandri, Pan Halippa, Inculeț și în continuare pe traseul stabilit. Retur – de pe str. Ismail pe București, Șciusev, bd. Ștefan cel Mare.

Autobuzele de pe ruta nr. 11 vor circula de pe str. Ismail pe București, Bănulescu-Bodoni și în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe rutele nr. 17 și nr. 46 –vor circula pe str. București, Vasile Alecsandri, Mihail Kogălniceanu, Ismail, București și în continuare pe traseele stabilite. Autobuzele de pe rutele nr. 18, nr. 33 și nr. 44 vor avea itinerarul de pe str. Tighina pe Columna, Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor circula pe str. Albișoara în ambele direcții. Iar cele de pe ruta nr. 122 – de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. Șciusev, București, Vasile Alecsandri, Mihail Kogălniceanu, Ismail, București, Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și în continuare pe traseul stabilit.
Sursa: IPN 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus