Timpul.md

Ultima oră 7 Mai 2020 | 03:26

Cățelul rămas fără lăbuțe, găsit pe străzile din Chișinău, a fost operat în România

 

Cățelul care a fost găsit mutilat pe o stradă din Chișinău, acum câteva săptămâni, a fost operat în România. Despre acest lucru au anunțat cei care au avut grijă în această perioadă de viața și sănătatea lui, potrivit zugo.md.

Voluntarii care au avut grijă de sănătatea câinelui și au găsit o modalitate de a-l face bine au putut trece hotarul spre România după ce au apelat la un șir de persoane și instituții: un avocat, la ajutorul ministrului Justiției din R. Moldova, la Consulatul R. Moldova în România, responsabilii de la Poliția de Frontieră de pe ambele maluri ale Prutului, Ministerul de Interne de la București, dar și la o companie privată.

Înainte de intervenție, câinele a fost consultat, însă situația era mai complicată, din cauza vârstei și problemelor de sănătate pe care le avea acesta. Pe pagina azilului unde a fost adăpostit au apărut aseară imagini de după operație. Tânăra care a mers cu el spune că acum cățelușul are nevoie de gânduri bune. Aceasta, însă, nu precizează dacă a fost efectuată o intervenție legată de protezare sau alt tip de operație.


https://infoprut.ro/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus