Timpul.md

Carte 19 Iunie 2014 | 06:18

Cartea zilei: „La Blog”, de Sergiu Beznițchi și Igor Guzun

„Am scris toate acestea de bună voie şi nesilit de nimeni. 

Decît doar, poate, de sentimentul de a scăpa cit mai degrabă de toate aceste cuvinte şi idei pentru a face loc în cap şi în telefon pentru altele.

Şi am făcut această carte, împreună cu dl Sergiu Bezniţchi, la fel de bună voie, dar mai ales de voie bună, ca s-o împărtăşim şi cu cei care stau pe tablete, şi cu cei care le iau înainte de masă, cu cei care trăiesc la bloc sau lucrează la blog.

Este o carte care, prin jocurile sale de cuvinte, încearcă să facă orizonturile limbii române mai largi şi mai senine, la fel ca feţele noastre atunci cînd zîmbesc”. - Igor Guzun

„Probabil, pentru că până la 4 ani nu am vorbit absolut deloc. Aşa mi-au spus mama cu tata, cărora le mulţumesc că m-au educat. Şi pentru că, ulterior, cuvîntul a devenit instrumentul pe carte-l port la mine pe orice anotimp.

Această lucrare în mare parte e meritul dlui Igor Guzun, care a venit cu iniţiativa şi care, de fiecare dată, iniţia întrebarea, devenită celebră în comunicare noastră: „Dle Sergiu, poate un feat?". Cartea asta este un răspuns la eterna întrebare: ,”A feat sau a nu feat?"”. - Sergiu Bezniţchi


Lectură plăcută!

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus