Timpul.md

Actualitate 26 Iunie 2021 | 02:13

Ce-a căutat Spînu (PAS) la Tighina? Pe 23 iunie în regiunea transnistreana n-a avut loc niciun meci de fotbal!

 

Andrei Spînu, lider PAS, a trecut ieri punctul de control al separatiștilor mai devreme cu câteva ore de autocarul AUR, el a confirmat că a mers la Tiraspol pentru un campionat de fotbal.

Redacția noastră a verificat dacă este organizat vreun campionat de fotbal fie profesionist, fie amator la Tiraspol. Pe 23 iunie nu a fost programat niciun meci. Echipele din Tiraspol nu au avut niciun meci amical, în competiții oficiale vor juca abia din luna iulie. Într-adevăr, la Tiraspol au loc meciurile cupei Moldovei la fotbal amator, doar că zilele de 20 iunie și 27 iunie, în timp ce pentru ziua de 23 nu a fost planificat niciun meci de fotbal.

Cerem ca PAS să clarifice ce a căutat Spînu (ex-PLDM) la Tiraspol. La invitația cui a mers acolo. Cu cine s-a întâlnit și ce a discutat.

Menționăm că în octombrie 2010, un alt PLDM-ist, Vlad Filat a mers la Tiraspol la un meci de fotbal. Sub acest pretext, Filat s-a întâlnit și a discutat cu separatistul Vladimir Antiufeev, care ulterior a „activat” în cadrul statelor separatiste ruse din estul Ucrainei. 


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus