Timpul.md

Actualitate 13 Decembrie 2019 | 08:33

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

E vineri, e vineri, ura! Așteptăm ziua de vineri cu mare drag, pentru că se sfârșește munca și învățatul și avem timp pentru odihnă sau distracție.   Dacă e vineri, atunci răsfoim cele mai frumoase cărți!

Începând cu ora 18.00 la Artcor în Chișinău ești așteptat la o expoziție cu cărțile nominalizate și premiate la concursul „Cele mai frumoase cărți din România”, ediția a 8-a. Detalii găsești AICI! Dacă e vineri, atunci călătorim cu „trenul vieții”!

Teatrul Național Eugene Ionesco, în parteneriat cu Centrul Cultural „Vatra”, te invită la: „În seara asta plătesc eu”, o serată-recital, în care actorul Andrei Sochircă va „plăti” cu amintiri din viața lui de creație. Publicul este invitat într-o călătorie cu „trenul vieții” la un spectacol aniversar cu muzică, monologuri, și poezii haioase.

Spectacolul începe la ora 18.30. Detalii găsiți AICI! Dacă e vineri, atunci mergem la premiere!

În pragul sărbătorilor de iarnă, Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” va prezenta, pe 13 decembrie, încă o premieră. E vorba de spectacolul „Năpasta” de Ion Luca Caragiale, într-o formulă scenică nouă.

Spectacolul începe la ora 18.30. Mai multe detalii găsești AICI! Dacă e vineri, alegem cadouri pentru cei dragi!

Alege un cadou potrivit pentru cei dragi! Ajunul Crăciunului este tot mai aproape și suntem în febra ultimelor pregătiri. În 13 și 14 decembrie Grădina Mărioarei își deschide ușile în cadrul unui Târg tematic, unde veți putea găsi decorațiuni confecționate manual, cu mult drag de către specialiștii.

Târgul poate fi vizitat între orele 9.0 și 18.00 la adresa: strada Cahul, nr. 19. Detalii AICI!Dacă e vineri, atunci ascultăm muzică!

Dacă-ți place chitara, atunci acest eveniment este pentru tine. Începând cu ora 19.00 la C51, Mircea Baștovoi va cânta la chitară. Detalii găsiți AICI! Dacă e vineri, atunci mergem la film!

Patria te invită la filmul Jumanji. La acest nivel jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

Filmul poate fi văzut în incinta cinematografelor Patria pe parcursul zilei. Detalii despre program și bilete AICI!Dacă e vineri, atunci, cu siguranță, dansăm!

Vineri se dansează, iar mai jos găsești petrecerile care se dau în oraș:

# Dansează cu DJ TERRA BLVCK, la Kira’s Club. Petrecerea începe la ora 22.00. Detalii AICI!

# Dansează cu DJ Malagamba, la Barbar. Petrecerea începe la ora 23.00. Detalii AICI!

# Dansează cu Dj The Dark, la BandaBar. Petrecerea începe la ora 23.00. Detalii AICI!

# Dansează după muzica anilor ’90 la Famous Club. Petrecerea începe la ora 23.00. Detalii AICI!

# Dansează Salsa, Bachata și Kizomba, la Salsa House Cafe. Petrecerea începe la ora 21.00. Detalii AICI!

Să aveți o zi de vineri cât mai colorată!

https://diez.md/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus