Actualitate

Ce prezic astazi astrele?

BERBEC
Este posibil sa aveti probleme de comunicare. Lipsa banilor nu ar trebui sa va ingrijoreze, pentru ca va ajuta o persoana mai in varsta din familie.

TAUR
La serviciu, traversati o perioada mai dificila din cauza neintelegerilor cu sefii si cu colegii. Daca aveti rabdare, veti depasi toate obstacolele.

GEMENI
S-ar putea sa nu va iasa o afacere si sa fiti in pierdere, probabil din cauza dificultatilor de comunicare. In scurt timp se vor ivi si alte posibilitati de castig.

LEU
Sunteti usor confuz si este posibil ca la serviciu sa va miscati mai incet. Evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si straduiti-va sa recuperati intarzierile!
 

FECIOARa
Plecati intr-o delegatie din care va veti intoarce cu satisfactii deosebite. Spre seara, s-ar putea ca o ruda mai in varsta sa apeleze la ajutorul dumneavoastra.
 

BALAN?a
Sunteti nevoit sa cheltuiti o suma importanta de bani. Va recomandam sa acceptati ajutorul celor apropiati, daca vreti sa evitati intarzierile.
 

SCORPION
S-ar putea sa faceti o greseala la serviciu si sa fiti nevoit sa stati peste program. Nu luati decizii in graba si nu va ambitionati sa faceti totul de unul singur!
 

SaGETaTOR
Nu este exclus sa va enervati din cauza dificultatilor materiale. Daca nu va pastrati calmul, riscati sa faceti o impresie gresita.

CAPRICORN
Nu prea sunteti in forma si aveti impresia ca nu va reuseste nimic. Nu va ingrijorati! Cei apropiati va ajuta. Va sfatuim sa nu va pierdeti rabdarea.
 

VaRSaTOR
S-ar putea ca o problema de sanatate sa va impiedice sa plecati intr-o calatorie. Relatiile cu partenerul de viata sunt putin tensionate, din cauza unei rude.
 

PESTI
Intentionati sa incepeti o noua activitate, dar, din cauza nerabdarii, riscati sa porniti cu stangul. Comunicati foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *