Timpul.md

Horoscop 29 Iulie 2021 | 00:28

Cele 5 ZODII lângă care trăieşti ani fericiţi până la adânci bătrâneţi

Femeile ştiu. E destul de greu să mai găseşti un bărbat pentru toată viaţa, alături de care să-ţi construieşti o familie. Mulţi nu vor să-şi asume responsabilităţi, să facă ”compromisul” de a iubi o singură femeie. Totuşi, să nu disperăm! Astrele ne vin în ajutor cu anumite indicii preţioase. Există bărbaţi care vă vor face viaţa ca de basm! Iată care sunt:

Bărbatul FECIOARĂ
Acest bărbat ar vrea să-şi petreacă tot timpul alături de persoanele dragi din viaţa lui. Grijuliu şi tandruşi, îşi oferă toată dragostea atunci când e într-o relaţie.

Are şi defectele, însă mai multe calităţi. Alături de un bărbat fecioară nimic nu-ţi va lipsi pe plan sentimental pentru că te va face să te simţi specială în fiecare zi.

Bărbatul CAPRICORN
Nativi acestei zodii se decid cu greu asupra femeii cu care vor să-şi petreacă toată viaţa, însă atunci când o fac, o fac pentru totdeauna. Deşi la început ţi se va părea că aceşti bărbaţi sunt mult prea aventurieri şi nu sunt serioşi, atunci când întâlnesc persoana potrivită, se schimbă total.

Aceşti bărbaţi au un şarm aparte şi femeile sunt cucerite imediat de inteligenţa lui. Femeile sunt atrase în special de inocenţa acestor nativi şi în relaţii sunt bărbaţii perfecţi care fac totul gândindu-se la jumătatea lor.

Bărbatul LEU
Bărbatul leu este cel mai familist bărbat din tot zodiacul. Chiar dacă iubita sau soţia lui va face ceva ce nu-i convine, o va ierta de dragul căsniciei. Aceşti nativi cred că dragostea şi căsnicia trebuie să dureze toată viaţa.

Aceşti nativi sunt cei mai romantici bărbaţi din tot zodiacul şi cu trecerea timpul, comportamentul lui nu se va schimba faţă de partenera de viaţă. Ba chiar va deveni şi mai iubitor ca la început.

Bărbatul PEŞTI
Bărbaţii născuţi sub acest semn zodiacal sunt bărbaţii alături de care viaţa oricărei femei va fi una de poveste. sunt visătorii zodiacului şi vor fi mereu acolo când vei avea nevoie.

Pe lângă faptul că respectă şi iubeşte femeia de lângă el fără doar şi poate, este şi un tată drăgăstos. Se implică şi în treburile casnice şi în creşterea copilului.

Bărbatul TAUR
De cele mai multe ori, bărbatul taur se grăbeşte când vine vorba de dragoste, însă atunci când dă peste o femeie care îl dă peste cap, va studia în detaliu ceea ce se întâmplă în viaţa lui pentru a se asigura că nu se aruncă cu capul înainte.

Bărbaţii taur sunt, după rac, cei mai familişti bărbaţi din zodiac. Întreaga lor lume se învârte în jurul familiei lor şi fac totul pentru cei dragi. Dacă familia lor este fericită, atunci şi eu sunt fericiţi.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus