Timpul.md

Timpul Liber 16 Aprilie 2021 | 06:08

Cele mai frumoase mesaje și urări de Paște 2021

 Află care sunt acele mesaje și urări de Paște 2021 pe care ai putea să le trimiți și tu celor dragi. Fie că este vorba despre rude, prieteni, sau pur și simplu cunoștințe. În perioada sărbătorilor pascale este bine să te gândești și la ceilalți și să le transmiți un gând frumos. Iată ce mesaje le-ai putea scrie cu ocazia Învierii Domnului!

”Fie ca sărbătorile pascale să te ajute să îți regăsești pacea interioară, credința și echilibrul. Hristos a înviat!”

”Fie ca lumina Învierii lui Hristos să vă aducă în familie fericire, armonie și înțelegere. Să aveți o zi de poveste alături de oamenii dragi! Hristos a înviat!”

”Să aveți parte de momente magice alături de oamenii dragi! Fie ca sfânta sărbătoare să vă lumineze viața și calea către cele mai frumoase momente și realizări. Htistos a înviat!”

”Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!”

”Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

”Bucuria trebuie să vină din lucruri mărunte, liniștea din suflet, iar lumina din inimă. Hristos a înviat!”

”Vorbele simple sunt cele mai de efect! Așă că o să-ți spus scurt și lipsit de originalitate: Hristos a înviat!”

”Chiar dacă nu putem să petrecem Paștele împreună, să știi că voi fi cu sufletul alături de tine. Sper ca speranța Învierii să mi te aducă aproape cât mai curând! Paște fericit!”

”Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Paşte Fericit!”

”Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus