Timpul.md

Actualitate 11 Mai 2021 | 00:45

Chirtoacă despre Dodon: Racolat de mafie, născut și crescut politic de Plahotniuc. Se află în slujba crimei organizate din R. Moldova

 

Atacul repetat de ieri asupra unionistilor se înscrie în palmaresul jalnic al erorii politice din Republica Moldova pe nume Igor Dodon.

Racolat de mafie, născut și crescut politic de Plahotniuc, plasat în pepiniera comunistului Voronin, fiind în slujba crimei organizate din Republica Moldova, Dodon a încercat să defecteze și s-a aruncat la picioarele lui Putin.

Iși dorea astfel mai multă protecție, și pentru servi o altă grupare politico-criminală, de data aceasta transnațională și intercontinentală, din care fac parte ultimii tirani și dictatori ai lumii.

Fiind într-o continuă pierdere, Dodon a revenit la lingușeală. Zilele trecute s-a făcut preș în fața lui Lukasenko, adulându-l pentru faptul că înăbușă în sânge protestele pașnice din Belarus. Ieri a trecut la insinuări cu pivire la unionistii din RM (MPU și toți ceilalți) și din România - partidul AUR, pentru a se linguși din nou, în fața Rusiei și pentru a pretinde la “statutul” de cel mai fidel soldat al său în Republica Moldova. El speră că așa va putea manipula și obține un vot pe baza diabolizării unionismului.

Mișcarea Unionistă de pe amblele maluri ale Prutului, reprezintă un curent pozitiv din societate, care pledează pentru demnitate națională, pentru securitate și prosperitate a tuturor în cadrul NATO și UE.

Prin urmare, declarațiile lui Dodon se înscriu la capitolul disperare și servilism, până la prostituție politică, în serviciul Moscovei.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus