Timpul.md

Actualitate 24 Octombrie 2019 | 09:13

Cifrele care aruncă-n aer România! Cine va fi adversarul lui Iohannis în turul al doilea

Răsturnare de situație cu mai puțin de o lună înaintea alegerilor prezidențiale. Este aproape sigur cine se bate cu Klaus Iohannis în turul doi. Un candidat important încasează umilința maximă. Nu mai are nicio șansă la un mandat pentru Palatul Cotroceni.

Sondaj bombă pentru unul dintre candidații la alegerile prezidențiale. Unul dintre candidații importanți e ca și ieșit din cursa pentru turul al doilea. Cei de la Sociopol au făcut public cifrele care îl scot in joc pe candidatul și șeful USR, Dan Barna.

Sondajul a fost prezentat la Antena 3. Potrivit acestuia, președintele Klaus Iohannis nu are nicio problem să câștige primul tur de pe data de 10 noiebrie. Acesta s-ar clasa pe primul loc în preferințele alegătorilor cu 42%.
Pe locul al doilea și cu cele mai mari șanse la turul al doilea se află Viorica Dăncilă. Șefa PSD ar obține însă jumătate din voturile lui Iohannis, 21%.

Pe locul 3, într-o scădere dramatică, se află Dan Barna cu 10%, șeful USR care pare să nu aibă nicio șansă la turul al doilea. Ultimele scandaluri în care a fost implicat Barna îl scot practice pe acesta din lupta pentru Cotroceni. Barna se află la 10%, atât cât are și Mircea Diaconu.

 Volumul eșantionului – 1.001 persoane
 Perioada de culgere a datelor: 11 – 22 octombrie 2019
 Metoda de culegere a datelor – Interviuri telefonice (CATI)
 Eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 3,2 %

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus