Timpul.md

Actualitate 5 Iulie 2018 | 11:45

Compania low-cost Wizz-Air deschide cinci destinații noi de pe Aeroportul Chișinău. În ce orașe vom putea zbura la un preț avantajos

Cea mai mare companie low-cost din Europa Wizz-Air a anunțat despre deschiderea a cinci destinații noi din Aeroportul Internațional Chișinău și creșterea flotei avia cu încă un avion. După cum a spus directorul comercial al companiei în cadrul unei conferințe de presă, această extindere va permite scăderea prețurilor la bilete în viitor.  

Odată cu suplinirea flotei Wizz-Air cu încă un avion începând cu data de 15 decembrie al anului curent vor fi deschise încă cinci destinații noi. Astfel, vor fi lansate în premieră zborurile spre:
– Danemarca (Aeroportul din Copenhaga)
– Germania (Dortmund și Meiningen)
– Belgia (Bruxelles, Aeroportul Charleroi)
– Franța (Paris).

Totodată, va fi majorată și frecvența zborurilor – 17 rute săptămânal. Biletele pot fi procurate începând cu ziua de azi. Prețul lor începe de la 19,99 euro.

Ministrul Economiei și Infrastructurii Chiril Gaburici a salutat decizia companiei de a crește flota avia în Republica Molodva. El a menționat că pe parcursul ultimului an Wizz-Air a investit 200 milioane de dolari în Moldova și a deschis 570 de locuri de muncă.

Compania Wizz-Air și-a început activitatea în RM un an în urmă, când Aeroportului din Chișinău i-a fost alocată o aeronavă. La moment, sunt operate zboruri în Italia, Germania, Spania, Grecia și Marea Britanie. 

Sursa: tv8.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus