Timpul.md

Timpul Local 6 Aprilie 2020 | 07:35

Cum va fi vremea astăzi / Prognoza METEO pentru Chișinău în următoarele 10 zile (INFOGRAFIC)

 

Mâine în țară vremea va fi caldă. La Briceni şi Soroca vor fi 12 grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se așteaptă 14 grade. La Tiraspol şi Leova sunt anunţate 15 grade Celsius. La Comrat vor fi 16 grade, iar la Cahul se va încălzi până la 17 grade Celsius.Mâine în Capitală vremea va fi caldă. Ziua se aşteaptă până la 15 grade. Noaptea se anunță două grade Celsius.

În următoarele zile, termometrele vor arăta până la 22 grade ziua. Noaptea se așteaptă temperaturi între minus două şi șapte grade Celsius.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. Astfel, precipitaţii vor cădea la Madrid, iar maxima va fi 18 grade. Va ploua şi la Paris şi Londra, unde se vor înregistra 17 grade. La Berlin va fi soare, iar termometrele vor arăta 21 grade.

La Roma se va încălzi până la 22 de grade, iar la Viena vor fi 19 grade. În capitala Poloniei se aşteaptă 18 grade. La Praga se va încălzi până la 20 grade. La Budapesta termometrele vor arăta 18 grade, iar la Belgrad cu un grad mai puţin.

La București va fi soare şi se vor înregistra 16 grade. La Kiev se anunţă 14 grade.

La Atena sunt prognozate ploi slabe, iar maxima va fi de 12 grade. Şi la Ankara se aşteaptă 12 grade. La Moscova maxima va fi de cinci grade.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus