Timpul.md

Actualitate 5 August 2021 | 17:57

Dacă te vaccinezi primești 1.000 de dolari recompensă. Noua strategie a SUA

Una dintre cele mai mari companii de investiții din lume, le va oferi angajaților săi din SUA câte 1.000 de dolari dacă se vaccineză împotriva Covid-19, potrivit jurnal.md.

Oferta dată este valabilă până în luna octombrie, de asemenea vor fi recompensați și angajații care s-au vaccinat. Aceasta este una din abordările prin care companiile americane încearcă să-și motiveze angajații să se vaccineze, în timp ce numărul cazurilor de îmbolnăviri cu varianta Delta de coronavirus este în continuă creștere. Companii mari din SUA, precum Google sau Microsoft, le cer tuturor angajaților să se vaccineze. Altele, precum lanțul Walmart sau Uber, au cerut conducerii să se vaccineze, în timp ce giganții precum Amazon sau Apple nu au instituit nicio politică internă privind vaccinarea.

Grupul Vanguard are 16.500 de angajați în SUA și a decis să ofere stimulentul de 1.000 de dolari tuturor angajaților care produc dovada vaccinării. O altă companie americană care se ocupă cu administrarea activelor, le-a interzis angajaților săi nevaccinați să vină la locul de muncă, informează Digi24.ro Numărul infectărilor cu coronavirus este în creștere în SUA. Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC) a anunțat că măștile de protecție ar trebui purtate din nou la interior, atât cei nevaccinați, cât și cei vaccinați.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus