Sport

Dacia Chişinău – Steaua 0-4/ Maicon debutează cu o dublă

In fata unei defensive modeste, Steaua s-a jucat cu ocaziile de gol. Surdu a fost pericolul numarul unu in prima jumatate a primei reprize, reusind sa deschida scorul in minutul 18, dupa o greseala a portarului Mosneaga. Marinescu a sutat in forta din marginea careului, portarul a scapat insa balonul, iar Surdu, atent, a impins mingea in poarta din cinci metri. Surdu a mai trecut de doua ori pe langa gol, iar Geraldo a luat la tinta bara transversala.

Latovlevic si Maicon au colaborat perfect si in doar sase minute au dus scorul la 3-0. Brazilianul a primit o centrare de pe stanga de la Latovlevic, a scapat usor de cei doi adversari si a sutat din coltul careului mic. Sut in forta, la coltul lung, si Steaua conducea cu 2-0 in minutul 35. Latovlevic a oferit o noua centrare de calitate, Maicon a preluat cu spatele l-a poarta, s-a intors nestingherit de defensiva visatoare a moldovenilor si a inscris cu un sut din opt metri.

In repriza secunda, Maicon a mai inscris o data, insa reusita sa a fost anulata, pe motiv de ofsaid. In prelungirile partidei, Marius Bilasco a stabilit scorul final, inscriind cu un sut la coltul lung, dupa o centrare a lui Burdujan.

Echipa de start a Stelei: Stanca (Cojocaru ’88), Bonfim (Martinovic ’76), Geraldo (Bejan ’88), Iliev, Brandan (Burdujan ’64), Marinescu, Bicfalvi, Latovlevic, Surdu (Bilasco ’64), Dica (Szekely ’64), Maicon

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *