Actualitate

DACIA Sandero: Primele Imagini cu Modelul pentru 2021

DACIA Sandero nu este unul dintre modelele cele mai populare din seria de automobile pe care compania DACIA le vinde anual, insa chiar si asa, avem ocazia de a vedea modelul 2021 in primele imagini spion. Desigur ca masina din imaginile de mai jos este complet camuflata, insa asta e normal pentru ca DACIA inca nu vrea sa dezvaluie design-ul final pe care DACIA Sandero il va avea, acesta putand oricum suferi modificari pana la lansare.

DACIA Sandero urmeaza sa beneficieze de un upgrade serios pe partea de design, iar asta pentru ca in ciuda camuflajului se pot observa schimbari pentru forma caroseriei, dar si pentru farurile, care ar putea fi dotate cu LED-uri. E posibil ca acestea sa fie folosite doar ca lumini de intampinare, dar chiar si asa, vorbim despre un upgrade substantial in comparatie cu modelele anterioare, care nu aveau implementate tehnologii atat de noi.

DACIA Sandero ar urma sa aiba si un nou motor integrat de catre cei de la Dacia, iar acest lucru este evident din cauza firelor care ies de sub capota masinii si intra direct in habitaclu pentru monitorizare. Inclusiv un nou sistem de evacuare ar urma sa fie folosit de catre cei de la DACIA pentru modelul 2021 al DACIA Sandero, si ar putea fi vorba despre un motor TCe de 1 litru pe benzila, acesta putand dezvolta pana la 100 de cai putere si cuplu de 160 Nm.

DACIA Sandero ar putea prelua si o noua cutie de viteze preluata de la actualele modele de masini renault, iar asta ar putea contribui la o distribuire mai buna a fortei motorului, fie pentru a reduce consumul, fie de a oferi mai multa putere la nevoie. Indiferent cum vor arata optiunile pentru motor si cutie de viteze, este foarte clar faptul ca modelul 2021 al DACIA Sandero va veni cu schimbari interesante de la Pitesti, si asta e bine pentru clienti.

DACIA Sandero va avea modelul pentru 2021 prezentat undeva in cursul urmatoarelor luni, insa desigur ca pana atunci este de asteptat sa mai apara si alte poze spion cu automobilul pregatit de catre cei de la DACIA.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *