Sport

Debut victorios pentru Gabi Balint

Echipa nationala de fotbal a R. Moldova a repurtat victorie in primul meci sustinut in anul 2010. In pofida problemelor de efectiv, selectionata tricolorilor a reusit sa invinga nationala Kazahstanului, cu scorul la limita, 1-0.

Antrenorul roman al formatiei noastre a surprins pe toata lumea prin schema ofensiva, cu trei varfuri, pe care a utilizat-o in debutul carierei sale la timona reprezentativei R. Moldova.

Dupa o prima repriza fara goluri, moldovenii au reusit sa inscrie in minutul 65, prin fundasul Alexandru Iepureanu (in imagine, impreuna cu antrenorul Gabi Balint), care anterior fusese desemnat capitan al selectionatei. Conationalii nostri si-au mai trecut in cont ocazii de a marca, insa scorul a ramas neschimbat.

La finele meciului, tehnicianul tricolorilor, Gabi Balint a declarat: „Sunt multumit de rezultat si nemultumit de jocul echipei. A fost un joc de factura destul de modesta, in care noi am fost superiori adversarilor, dar am ratat destule ocazii clare de gol. Acest meci a aratat ca avem mult de lucru. Recunosc, am ramas nemultumit de cativa jucatori. Una peste alta, ma bucur ca am inceput noua campanie cu dreptul!”

Urmatorul meci amical Moldova il va disputa pe 11 august, pe teren propriu, in compania echipei similare a Georgiei.

Foto: FMF

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *