Timpul.md

Actualitate 18 Iunie 2021 | 08:48

DECLARAȚII. Serviciile speciale ruse îi vor determina pe Dodon, Usatîi și Șor să stea la aceiași masă

 

„PPDA se va bate atât cu sistemul judecătoresc, cât și cu cei care vin în instanțele de judecată să comprimită. Mulți dintre ei fac jocului regimului Dodon. Pe mulți dintre ei o să-i vedem în viitorul Parlament, dacă o să-i vedem, puși la o masă de FSB-ul rusesc. Și Dodon și Usatîi și Șor și Platon și Plahotniuc, toți vor sta la aceiași masă”, a declarat ieri Andrei Năstase.

Amintim că recent, un alt coleg de-a lui Năstase, Liviu Vovc, a „realizat” că Moscova nu e pentru valori europene și democratice.

Când multe voci în urmă cu 4-5 ani, avertizau despre exact același lucru, Năstase și Vovc „urlau” să fie pusă „batista pe țambal”.

 


Râde bine, cine râde la urmă. Năstase tras pe sfoară de Moscova.

Amintim că protestele (Năstase-Dodon-Usatîi) au avut loc în anul 2016, și au avut un singur efect - l-au validat pe Igor Dodon drept „lider național” iar peste câteva luni Igor Dodon câștiga alegerile prezidențiale. În exact aceiași perioadă, Andrei Năstase în văzul tuturor propunea să fie pusă „batista pe țambal”, adică să se renunțe la orice fel de discuții despre „geopolitică”. Astăzi Andrei Năstase și colegii , fiind mult sub pragul electoral și-au adus aminte că „ce vine de la Moscova nu e pentru valori europene și democratice”.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus