Timpul.md

Actualitate 6 Ianuarie 2017 | 17:51

Decorul de iarnă de la Aeroportul Chișinău remarcat de portalurile de specialitate internaționale

Un portal lider în industria transportului aerian a apreciat felul în care a fost decorat Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit ANNA.AERO, atmosferta din aeroportul Chișinău este precum o călătorie într-o poveste de iarnă. 

Potrivit unei articol în care se analizează decorul porții aeriene a Republicii Moldova, se menționeză că „compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, Avia Invest, a decorat terminalul Aeroportului Internațional Chișinău, într-un mod absolut inedit. Atmosfera terminalului completează perfect imaginea unei povești perfecte de iarnă, creând o atmosferă feerică spectaculoasă”. 

A devenit deja o tradiție ca în perioada sărbătorilor de iarnă „Avia Invest” să pregătească diferite surprize pentru toți pasagerii, astfel încât să aducă mai multă bucurie și emoții pozitive pentru fiecare pasager care pleacă/sosește din/la Aeroportul Chișinău.

În articol pe site-ul ANNA.AERO mai este menționat și despre rezultatule investițiilor făcute în dezvoltarea și modernizarea Aeroportului Chișinău care este principala poartă aeriană a Republicii Moldova.

ANNA.AERO  este un portal și revistă lider în industria transportului aerian cu 100,000 de vizitatori unici lunari şi 50,000 de abonaţi la newsletter-ul.

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus