Timpul.md

Actualitate 16 Aprilie 2021 | 08:54

Deputata PDM Ludmila Guzun a încetat din viață în urma complicațiilor apărute după infectarea cu COVID-19

 

Deputata Partidului Democrat Ludmila Guzun a încetat din viață în urma complicațiilor apărute după infectarea cu COVID-19. Aceasta avea doar 60 de ani.

Potrivit Replica Media, Guzun și-a pierdut viața în noaptea zilei de joi spre vineri, în urma complicațiilor survenite după COVID-19.

Ludmila Guzun a suferit o formă gravă a bolii, iar în ultima perioadă trecea printr-un tratament post-COVID.

Legislatoarea urma să împlinească în iunie 60 de ani. La alegerile parlamentare din 2019, Ludmila Guzun a fost aleasă pe curcumscripția Ungheni, oraș unde început să lucreze în 1983, la fabrica de conserve „Rozmiar”, în calitate de economist principal. În anul 2005 devine preşedintă a Uniunii Teritoriale a Sindicatului „Agroindsind”, iar peste doi ani a fost promovată în funcţia de vicepreşedintă a raionului Ungheni, din partea Partidului „Alianţa Moldova Noastră”.

În 2011, Ludmila Guzun a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni, din partea PLDM. Din 2012, când i s-a propus funcția de șef al SA „Moldtelecom” Ungheni, a aderat la democrați. A plecat din funcția de viceprimar și a activat la întreprinderea „Moldtelecom” până la alegerea sa în funcția de președinte de raion.

În momentul când a renunţat la fotoliul de viceprimar a anunţat public că se va regăsi în PDM, devenind preşedinta Organizaţiei Teritoriale Ungheni a acestei formaţiuni. Guzun a devenit președintele Consiliului Raional Ungheni după alegerile locale din iunie 2015.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus