Timpul.md

Actualitate 20 August 2017 | 09:42

Dezvăluiri INCREDIBILE / Tânăra care A SCĂPAT cu viață din trei atentate teroriste. Cum a păcălit MOARTEA la Barcelona

Julia Monaco, în vârstă de 26 de ani, din Melbourne, se afla la cumpărături într-un mall atunci când furgoneta a dezlănțuit teroarea, joi, pe La Rambla, în Barcelona, relatează The Daily Mail.

 A fost a treia oară când a scăpat din ghearele morții la „tombola” destinului, în decursul celor trei luni de când Julia călătorește prin Europa.

În iunie, tânăra a avut norocul de-a se afla în metroul din Londra atunci când teroriștii islamiști au intrat cu o mașină în pietonii de pe London Bridge.

Câteva zile mai târziu, un polițist a fost înjunghiat în fața Catedralei Notre Dame. Julia se afla în apropiere.

„Nu simt că vreau să plec acasă”, a declarat vineri Julia Monaco. „Simt că vreau să rămân aici și nu îi voi lăsa pe ei, oricine ar fi, să câștige”.

În momentul în care haosul s-a declanșat pe faimoasa stradă din Barcelona, intens circulată de turiști, ușile mall-ului au fost blocate. Julia a povestit cum trecătorii înspăimântați efectiv se năpusteau în geamuri, lovind cu pumnii și picioarele, ca să fie lăsați înăuntru.

„Într-o fracțiune de secundă, totul s-a schimbat și toată lumea a intrat în panică, alergau ca să-și salveze viața, plângând și țipând”.

În urma atentatului de joi, 13 persoane și-au pierdut viața, potrivit presei spaniole, printre care se numără trei cetățeni germani și un belgian. Printre cei peste 100 de răniți se află și 2 români, 26 de cetățeni francezi, precum și victime din Spania, Olanda, Argentina, Venezuela, Belgia, Australia, Ungaria, Peru, Irlanda, Grecia, Cuba, Macedonia, China, Italia şi Algeria.

Digi24.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus