Timpul.md

Actualitate 21 Februarie 2020 | 14:31

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Tăierea ilicită a pădurilor este o problemă gravă în opinia șefului statului, Igor Dodon. Acesta le promite pădurarilor că „vor intra la închisoare”, dacă continuă să vândă ilegal lemn, iar ministrului Agriculturii, Ion Perju, îi promite că riscă „să zboare din funcție împreună cu șeful Moldsilva”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei noi ediții a vloggului „Președintele răspunde”. După ce președintele a fost întrebat de unul dintre internauți, când vor înceta defrișările ilegale de pădure, Igor Dodon, a venit cu un mesaj dur către pădurari și ministrul Agriculturii, pe care îi consideră responsabili de situație.

„Vreau să mă adresez la toți pădurarii: Noi știm cu ce vă ocupați. Vindeți 10-20 metri cubi de lemn oficial și 300 de metri cubi pentru cash. O să intrați la închisoare. Câțiva pădurari au pățit-o săptămâna trecută”, a spus Dodon.

Șeful statului a adresat un mesaj și ministrului Ion Perju:

„Trebuie oprită tăierea și noi vom urmări aceasta. Este o sarcină pentru noul ministru al Agriculturii. Domnul Perju, dacă n-o să faceți regulă, o să zburați împreună cu șeful de la Moldsilva. Dacă nu opriți „bespredelul” de acolo că vindeți la dreapta și stânga lemnele, o să zburați împreună”, a accentuat Igor Dodon.

AGORA.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus