Actualitate

Dodon spune că nu are nevoie de sfaturile lui Băsescu

Replica vine după ce Băsescu și-a lansat sâmbătă campania electorală pentru alegerile parlamentare din România cu un discurs unionist la Chișinău, unde a spus că unirea cu România se va înfăptui cu votul parlamentarilor moldoveni.

Președintele ales, Igor Dodon, lasă să se înțeleagă, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că Traian Băsescu i-ar fi solicitat o întrevedere după interviul pe care l-a dat aseară, la TVR.

Igor Dodon scrie că nu are nevoie de sfaturile lui Traian Băsescu și nici „de experiența lui de unionist neîmplinit”, afirmă că acesta și-ar dori crearea unui partid unionist în Republica Moldova și spune că soarta acestuia ar putea fi similară cu cea a formațiunilor conduse de Mihai Ghimpu (Partidul Liberal), Ana Guțu (Partidul Dreapta) sau Vitalia Pavlicenco (Partidul Național Liberal).

Amintim că, anterior, Igor Dodon a declarat că după alegerile prezidențialedin această toamnă, decretul prin care lui Traian Băsescu i-a fost acordată cetățenia moldovenească va fi anulat, fără a preciza cum va fi posibil acest lucru.

Sursă: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *