Timpul.md

Social 28 Martie 2021 | 08:27

Doliu în lumea presei! A MURIT jurnalistul Tudor Iașcenco

 Jurnalistul Tudor Iașcenco a murit, vineri, 26 martie, la vârsta de 73 de ani. Acesta a fost infectat cu noul coronavirus. 

„Asociația Presei Independente anunță cu nemărginită durere și tristețe despre decesul prematur și nedrept al unuia din cei mai buni jurnaliști din Republica Moldova – domnul Tudor Iașcenco, directorul ziarului regional independent «Cuvântul», unul dintre fondatorii, primul președinte și membru de onoare al API, membru al Consiliului de Presă din Republica Moldova. Investigațiile sale au fost apreciate de sute de mii de cititori din țară și de peste hotare, iar asociațiile profesionale din domeniul mass-media i-au oferit cele mai prestigioase premii jurnalistice (peste 50 de premii la concursuri naționale de creație profesională).

Viața și activitatea profesională a domnului Tudor Iașcenco a fost și va rămâne un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut, pentru întreaga comunitate jurnalistică din Moldova și pentru profesioniștii media care au învățat din experiența sa. Asociația Presei Independente (API) este profund îndurerată de pierderea irecuperabilă a unuia din cei mai de valoare membri ai săi. Împărtășim durerea nemărginită a familiei și aducem sincere condoleanțe colectivului redacției «Cuvântul», tuturor celor apropiați și prietenilor”, scrie diez.md.
Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus